Story Gála 2019: Andor Éva piros helyett kékben érkezett

fashion week Story Gála 2019 TV2 híradós Story Gála Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A piros az egyik kedvenc színe Andor Évának, ám a 20. Story Gálára mégis kékben érkezett. A Life.hu-nak elmesélte ruhaválasztása történetét, és azt is, hogy egy bálban fel lehet-e őt kérni táncolni. 

Andor Éva csodás ruhában érkezett a 20. Story Gálára. A Life.hu riporterének elárulta, hogy idén is a piros és a fekete színek között válogatott, ám a szalonban rábeszélték, hogy próbáljon fel egy testhez simuló kék ruhát.

"Ahogy felvettem, egyrészt, mintha rám öntötték volna, másrészt pedig beleszerettem. Arra gondoltam, hogy ez nem az a ruha, amit kiválasztottam volna magamtól, de gyönyörű, és jól érzem benne magam" – mesélte Andor Éva, aki azt is elárulta, hogy gyermekkorában tanult táncolni, és még most is imádja.

Grammy 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190211-grammy-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Grammy-gálák minden évben tartogatnak izgalmas vörös szőnyeges pillanatokat. A 61. díjátadó is bővelkedett jelmezszerű ruhákban, meglepő outfitekben. Mutatjuk őket! Trend--BAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokathttp://www.life.hu/trend/20190211-bafta-2019-katalin-hercegne-maga-moge-utasitotta-a-filmsztarokat.htmlTavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Story Gála 2019: a Life.hu olvasói szerint Marton Adrienn volt a legszebbhttp://www.life.hu/trend/20190211-story-gala-2019-a-lifehu-olvasoi-szerint-marton-adrienn-volt-a-legszebb.htmlCsodás ruhákban vonultak be a hazai hírességek a 20. Story Gálára, melyet február 9-én tartottak a Szépművészeti Múzeumban. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy ki volt a bál szép, íme a három dobogós. Trend--Ki volt a Story Gála legszebbje 2019-ben? – Szavazz!http://www.life.hu/trend/20190210-ki-volt-a-story-gala-legszebbje-2019ben.htmlCsodásabbnál csodásabb ruhakölteményekben érkeztek idén is a Story Gálára a magyar hírességek. Kedvenceinket – a teljesség igénye nélkül – meg is mutattuk nektek, és azokat is, akik a legmerészebb villantós szetteket viselték, de most ti is kiválaszthatjátok azt, akinek a partiruhája a legközelebb áll hozzátok. TrendOrigoKeresztes Ildikó különleges ruhát választott a Story Gálára – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190210-keresztes-ildiko-kulonleges-ruhat-valasztott-a-story-galara.htmlKeresztes Ildikó remekül nézett ki a tegnapi Story Gálán. Trend--Story Gála 2019: az 5 legszebb estélyi ruhahttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-top-5-legszebb-estelyi-ruha.htmlNemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy az idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.