5 + 1 izgalmas szépségtrend a New York-i divathétről

Fashion Week New York-i divathét szépségtrend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még javában tart a New York-i divathét, máris rengeteg izgalmas újdonságot hozott, ráadásul nemcsak a divatban, de a szépségtrendekben is. Utóbbiakat mutatjuk meg most nektek.
  • Geometrikus tusvonal

A geometrikus tusvonal már tavaly is megjelent egyes divatbemutatókon, idén pedig újra itt van, ezúttal Marina Moscone show-ján köszönt vissza. A sminkmester, Gucci Westman éles vonalakkal keretezte a szemet, a végeredmény pedig drámai hatású smink lett, ami épp annyira punkos, mint amennyire kleopátrás.

Drámai hatást értek el a geometrikus tusvonallal Forrás: Instagram/farahomidi
  • Statement fonások

A statement ékszerek után itt vannak a statement fonások is. A statement nagyjából annyit tesz, hogy rendkívül látványos, az outfitben az egyik leghangsúlyosabb elem. A szivárvány színeiben pompázó fonatot Nicole Miller modellje viselte.

Nicole Miller modellje rendkívül látványos fonatot viselt Forrás: Getty Images for NYFW: The Shows/2019 Getty Images/Dia Dipasupil
  • Kristályos ragyogás

Több divatbemutatón is visszaköszönt az erőteljes csillogás a modellek sminkjében, a legszélsőségesebben azonban Christian Siriano show-ján. Erin Parsons sminkmester úgy álmodta meg, hogy a Swarovski kristályok ugyanúgy a smink részét képezzék, akár az alapozó vagy a szemfesték.

A kristályos ragyogás visszaköszönt a modellek sminkjében is Forrás: Instagram/erinparsonsmakeup
  • Aszimmetrikus frufru

Tomo Koizumi bemutatóján olyan hangsúlyos ruhákat mutattak be, amelyekben könnyedén elvesztek volna a modellek. De mégsem így történt, ugyanis extrém külsőt kaptak az aszimmetrikus frufru által.

Az aszimmetrikus frufru által extrém külsőt kaptak a modellek Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Steven Ferdman
  • Smink helyett arcfestés

Egy újabb trend, ami valójában csak a kifutón állja meg a helyét, de inspirációként is beválik. Isamaya Ffrench neve már ismerős lehet a divatrajongóknak, ő az a brit sminkmester, aki Rihanna tetovált hatású, hajszálvékony szemöldökét megálmodta a szeptemberi Vogue címlapjára. Isamaya ezúttal az Eckhaus Latta show-jára készült nagy dobással, mégpedig egy vízfesték hatású, maszkszerű sminkkel.

A smink helyetti arcfestés valójában csak a kifutón állja meg a helyét Forrás: Instagram/isamayaffrench
  • Látványos körmök

Ezúttal a körmök is nagy hangsúlyt kaptak New Yorkban. Mei Kawajiri az Adeam show-jára készítette el ezeket a gyöngyökkel díszített, gél lakkozású körmöket. Csodásak!

Gyöngyökkel díszített, gél lakkozású körmök Forrás: Getty Images for NYFW: The Shows/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy
Grammy 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190211-grammy-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Grammy-gálák minden évben tartogatnak izgalmas vörös szőnyeges pillanatokat. A 61. díjátadó is bővelkedett jelmezszerű ruhákban, meglepő outfitekben. Mutatjuk őket! Trend--BAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokathttp://www.life.hu/trend/20190211-bafta-2019-katalin-hercegne-maga-moge-utasitotta-a-filmsztarokat.htmlTavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Story Gála 2019: az 5 legszebb estélyi ruhahttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-top-5-legszebb-estelyi-ruha.htmlNemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó! Trend--Story Gála 2019: Ők voltak az este dekoltázskirálynői http://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-ok-voltak-az-este-dekoltazskiralynoi.htmlAhogy az elmúlt években is bővelkedett a Story Gála villantós dekoltázsokban, úgy a 2019-es, 20. alkalommal megrendezett gála is tartogatott hasonló izgalmas pillanatokat. Mutatjuk az idei estély dekoltázskirálynőit! TrendOrigoStory Gála 2019: A legmegosztóbb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-legmegosztobb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az elmúlt években sem volt hiány megosztó és sokkoló ruhákban, a 20. alkalommal megrendezett Story Gálán is voltak kevésbé jó választások. Mutatjuk őket! Trend--Medveczky Ilona a Story Gála dívája: ruhák, amelyekre egy életen át emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/trend/20190208-medveczky-ilona-a-story-gala-divaja-ilyen-ruhakat-viselt-az-elmult-evekben.htmlA magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden február második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük a legméretesebb dekoltázsokat, az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit, és Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait is. Az utóbbiak következnek most! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.