Virágmintás ruhája miatt került kínos helyzetbe egy lány

virágminta ruha kínos divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virágmintás ruhát vett fel egy lány, de amikor a tükörbe nézett, rájött, hogy van rajta valami nagyon kínos.

Egy kínos tükörszelfi járja be az internetet: egy lány a barátnőjével együtt készített egy közös fotót, de hamar rájött, hogy valami nem nagyon stimmel vele. A ruhán, amelyet visel, az egyik piros színű virágminta pont a lába közé esik.

Persze viccelődtek is vele a kommentelők, mondván, jó lenne, ha néha kicsit borotválná odalent...

Hollywood Beauty Awards 2019: Kim Kardashian keblei uralták a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20190218-hollywood-beauty-awards-2019-kim-kardashian-melleket-villantott.htmlAz 5. alkalommal megrendezett Hollywood Beauty Awards-gálán Kim Kardashian igencsak nagy feltűnést keltett. Kihívó ruhája az elmúlt időszak egyik legextrémebb darabja. Trend--Szakértők szerint erre kell nagyon odafigyelned, ha online vásárolsz farmerthttp://www.life.hu/trend/20190218-szakertok-szerint-erre-kell-nagyon-odafigyelned-ha-online-vasarolsz-farmert.htmlSzakértők elárulták, hogyan vásároljunk online farmert úgy, hogy a termék valóban passzoljon ránk. TrendOrigoMeghan Markle Katalin hercegné stílusát másoljahttp://www.life.hu/trend/20190218-meghan-markle-katalin-hercegne-stilusat-masolja.htmlMeghan Markle nem bízik annyira saját magában, ami az öltözködést illeti, ezért Katalin hercegnét másolja. TrendOrigoFakó és száraz a hajad? Készíts rá pakolásthttp://www.life.hu/trend/20190215-fako-es-szaraz-a-hajad-keszits-ra-pakolast.htmlHa fakó, élettelen, esetleg töredezésre hajlamos a hajad, nem feltétlenül kell egyből a legdrágább hajpakolások között nézelődnöd. A legjobb orvosság gyakran közelebb van, mint hinnéd. Hajpakolást például néhány konyhai alapanyagból is készíthetsz. TrendOrigoBújtasd a lábaidat kecskeszőrből készült orosz kasmírba, majd indulj jógáznihttp://www.life.hu/trend/20190211-bujtad-labaidat-kecskeszorbol-keszult-orosz-kasmirba-majd-indulj-jogazni.htmlKecskeszőrből készült orosz kasmírként reklámozzák azt a jóganadrágot, amelyben a nők úgy néznek ki, mintha soha nem szőrtelenítették volna a lábukat, sőt! TrendOrigoStory Gála 2019: Cseke Katinka férfias ruhában jelent meghttp://www.life.hu/trend/20190211-story-gala-2019-cseke-katinka-ferfias-ruhaban-jelent-meg.htmlCseke Katinka nem estélyiben ment a Story Gálára: férfiasan öltözött. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.