BRIT Awards 2019: a férfiak is okoztak meglepetéseket a vörös szőnyegen

Forrás: WireImage/2019 Mike Marsland/Mike Marsland -
Brit Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán fordul elő, hogy a férfiak lekörözik extremitásban a nőket a vörös szőnyegen, most mégis ez történt. A csodás estélyik és divatbakik mellett a férfiak is kitűntek stílusukkal a BRIT Awardson.
  • Kedvencünk Shawn Mendes volt, nagyon illett hozzá ez a világoskék és fekete kombináció.
Shawn Mendes Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Hugh Jackman, aki egyébként fel is lépett a díjátadón, a klasszikus eleganciát hozta a vörös szőnyegen.
Hugh Jackman Forrás: Getty Images/2019 Dave J Hogan/Dave J Hogan
  • Nem igazán szeretjük ezeket a túlságosan csillogó anyagú öltönyöket, amilyet Calvin Harris is viselt.
Calvin Harris Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jeff Spicer
  • Az énekes, Olly Alexander ezüst magassarkúval és egy méretes palásttal dobta fel a szerelését.
Olly Alexander Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jeff Spicer
  • Daniel Lismore nem kispályázott a vörös szőnyegen. A tervező ráadásul nemcsak extrém ruhát viselt, de egy méretes fejdíszt is felkapott hozzá.
Daniel Lismore Forrás: WireImage/2019 Mike Marsland/Mike Marsland

Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20190219-ki-a-legstilusosabb-oscarjelolt-szineszno-szavazz.htmlHelyi idő szerint hétfőn hajnalban adják át a filmes szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Oscar-díjakat. A 91. Oscar-gála nemcsak a filmrajongókat, de a divat szerelmeseit is lázban tartja. Utóbbiaknak kedvezünk most, ráhangolódásképpen a „Legjobb színésznő” kategória esélyesei között keressük a legstílusosabbat. TrendOrigo"Önmagam karikatúrája vagyok": elhunyt Karl Lagerfeld, korunk ikonikus divattervezőjehttp://www.life.hu/trend/20190219-85-evesen-elhunyt-karl-lagerfeld-divattervezo.htmlTragikus hirtelenséggel, 85 éves korában elhunyt korunk egyik legnagyobb divattervezője, Karl Lagerfeld, akinek a neve szorosan összefonódott a stílussal, a minőséggel, és persze a Chanellel. Rá emlékezünk! Trend--Hollywood Beauty Awards 2019: Kim Kardashian keblei uralták a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20190218-hollywood-beauty-awards-2019-kim-kardashian-melleket-villantott.htmlAz 5. alkalommal megrendezett Hollywood Beauty Awards-gálán Kim Kardashian igencsak nagy feltűnést keltett. Kihívó ruhája az elmúlt időszak egyik legextrémebb darabja. Trend--Fakó és száraz a hajad? Készíts rá pakolásthttp://www.life.hu/trend/20190215-fako-es-szaraz-a-hajad-keszits-ra-pakolast.htmlHa fakó, élettelen, esetleg töredezésre hajlamos a hajad, nem feltétlenül kell egyből a legdrágább hajpakolások között nézelődnöd. A legjobb orvosság gyakran közelebb van, mint hinnéd. Hajpakolást például néhány konyhai alapanyagból is készíthetsz. TrendOrigoBAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokathttp://www.life.hu/trend/20190211-bafta-2019-katalin-hercegne-maga-moge-utasitotta-a-filmsztarokat.htmlTavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Story Gála 2019: az 5 legszebb estélyi ruhahttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-top-5-legszebb-estelyi-ruha.htmlNemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.