Brit Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este adták át a BRIT Awards zenei díjait. A rangos eseményről a világsztárok sem hiányoztak, habár a vörös szőnyeges bevonuláson nem brillírozott mindegyikük. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket!
  • Az egyik nagy csalódás számunkra Dua Lipa volt. A mélyen dekoltált fekete csipke bodyhoz furcsa párosítás volt ez a barokkos stílusban megálmodott szoknya.
Dua Lipa Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jeff Spicer
  • Nem szerettük Lily Allen ruháját sem, azon túl, hogy nagyon sötét volt az összhatás, öregítette is az énekesnőt.
Lily Allen Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jeff Spicer
  • Laura Whitmore, aki az MTV-nél is dolgozott műsorvezetőként, nagyon furcsa outfitben jelent meg. A hosszított zakó anyaga egyébként csodás, de az oldalára applikált sárkánytüskéknek tűnő fodrozás nagyon nem mutatott jól.
Laura Whitmore Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Az influenszer, Camille Charriere ruhája sem jött be nekünk.
Camille Charriere Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jeff Spicer
  • Az énekesnő, Anne Marie óriási kabátjával keltett feltűnést, alatta egy fehér miniruhát viselt.
Anne Marie Forrás: WireImage/2019 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Pink hozta a tőle megszokott stílust. Ezúttal egy lágy esésű, sárga ruhát kombinált fekete bőrdzsekivel.
Pink Forrás: WireImage/2019 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Kifejezetten szerettük a várandós modell, Abbey Clancy ruháját: a szabása és a színe is fantasztikus volt.
Abbey Clancy Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jeff Spicer
  • Lehet, hogy kezdünk megbarátkozni a fodrokkal, nemrégiben ugyanis Miley Cyrus ruháját méltattuk, ezúttal pedig Suki Waterhouse fodros kreációja is bejött nekünk.
Suki Waterhouse Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jeff Spicer
  • A legnagyobb kedvencünk Winnie Harlow volt, aki elképesztően stílusos, nőies, elegáns és közben vagány is volt. Egyszerűen tökéletes!
Winnie Harlow Forrás: WireImage/2019 Mike Marsland/Mike Marsland

Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20190219-ki-a-legstilusosabb-oscarjelolt-szineszno-szavazz.htmlHelyi idő szerint hétfőn hajnalban adják át a filmes szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Oscar-díjakat. A 91. Oscar-gála nemcsak a filmrajongókat, de a divat szerelmeseit is lázban tartja. Utóbbiaknak kedvezünk most, ráhangolódásképpen a „Legjobb színésznő” kategória esélyesei között keressük a legstílusosabbat. TrendOrigo"Önmagam karikatúrája vagyok": elhunyt Karl Lagerfeld, korunk ikonikus divattervezőjehttp://www.life.hu/trend/20190219-85-evesen-elhunyt-karl-lagerfeld-divattervezo.htmlTragikus hirtelenséggel, 85 éves korában elhunyt korunk egyik legnagyobb divattervezője, Karl Lagerfeld, akinek a neve szorosan összefonódott a stílussal, a minőséggel, és persze a Chanellel. Rá emlékezünk! Trend--Hollywood Beauty Awards 2019: Kim Kardashian keblei uralták a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20190218-hollywood-beauty-awards-2019-kim-kardashian-melleket-villantott.htmlAz 5. alkalommal megrendezett Hollywood Beauty Awards-gálán Kim Kardashian igencsak nagy feltűnést keltett. Kihívó ruhája az elmúlt időszak egyik legextrémebb darabja. Trend--5 + 1 izgalmas szépségtrend a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20190212-new-yorki-divathet-izgalmas-szepsegtrendjei.htmlMég javában tart a New York-i divathét, máris rengeteg izgalmas újdonságot hozott, ráadásul nemcsak a divatban, de a szépségtrendekben is. Utóbbiakat mutatjuk meg most nektek. TrendOrigoStory Gála 2019: az 5 legszebb estélyi ruhahttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-top-5-legszebb-estelyi-ruha.htmlNemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó! Trend--BAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokathttp://www.life.hu/trend/20190211-bafta-2019-katalin-hercegne-maga-moge-utasitotta-a-filmsztarokat.htmlTavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.