Geszler Dorottya mélyen dekoltált ruhában pózolt – fotó

szexi dekoltázs díjátadó Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszler Dorottya mindenkit lenyűgözött egy tegnapi díjátadón. Mélyen dekoltált fekete ruhája remekül állt rajta.

A pilatesoktatóként tevékenykedő egykori tévés, Geszler Dorottya is részt vett tegnap a Várkert Bazárban megrendezett Fitness és Wellness Gálán. Egy testhezálló fekete, mélyen dekoltált ruhába bújt, nem csoda, ha minden szem rászegeződött.

Ő azonban ezt egyáltalán nem bánta, 48 esztendősen is remek formában van és mosolyogva pózolt a fotósoknak a vörös szőnyegen.

Elkezdődött Pásztor Anna zaklatójának tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-elkezdodott-pasztor-anna-zaklatojanak-targyalasa.htmlPásztor Anna zaklatója a bíróságon azt vallotta, már nagyon megbánta korábbi tettét, amikor kést rejtve a cipőjébe ment koncertre, és elmondása szerint soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokOrigoAz Artisjus volt elnöke szerint Petruska András nem plagizálthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-artisjus-volt-elnoke-szerint-petruska-andras-nem-plagizalt.htmlA Dal döntőjéből szakértői vélemények alapján zárták ki Petruskát, ám egy másik szakember szerint nem plagizált a zenész. TV + SztárokOrigoCurtis beszélt Balázséknak a rehabilitációjáról: tényleg sporttal és vitaminokkal kezeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-curtis-beszelt-balazseknak-a-rehabilitaciojarol-tenyleg-sporttal-es-vitaminokkal-kezeltek.htmlCurtis elfelejtette, hogy Balázsékkal rádiós interjúja lesz, de kapott még egy esélyt. Ezúttal sikerült elérni, és őszintén vallott a rehabilitációjáról a rapper. TV + Sztárok--Dér Heni titokban költözött oda a pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-der-heni-titokban-koltozott-oda-a-pasijahoz.htmlDér Heni elárulta, szerinte felesleges túl sokat várni az összeköltözéssel. TV + SztárokOrigoA USNK elárulta, hogyan élnek az X-Faktor-győzelmük ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-usnk-elarulta-hogyan-el-az-xfaktor-gyozelmuk-ota.htmlElsöprő győzelmet aratott az X-Faktorban a USNK. Elárulták, felvették-e már a nyereményt, és sikerült-e Budapestre költözniük. TV + SztárokOrigoLefotózta melleit Ashley Grahamhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-lefotozta-melleit-ashley-graham.htmlHatalmas melleit posztolta ki az Instagram-oldalára Ashley Graham. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.