Karl Lagerfeld milliókat hagyhatott a macskájára

halál Chanel Karl Lagerfeld macska hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el Karl Lagerfeld, a Chanel kreatív igazgatója a napokban. Most kiderült, hogy valószínűleg milliókat hagyott a macskájára, Choupette Lagerfeldre.

Az ET Canada cikkére hivatkozva a 24.hu azt írja, hogy hatalmas vagyonának egy jelentős részét valószínűleg a macskájára hagyta. Ezt korábban Numerónak nyilatkozta a Chanel kreatív igazgatója. Choupette egyébként maga is jelentős bevétellel bír, ugyanis jól fogy a saját könyve, amelyben híres modellekkel pózol, az Instagram-oldalának 261 ezer követője van, de reklámszerződésekkel is 3 millió dollárt keresett.

Amíg a gazdája élt, mindenhová elkísérte a nagyvilágban, az étkezésekkor 4-féle étel közül választhatott, és egy asztalnál evett Karl Lagerfelddel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s all French to me

Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) által megosztott bejegyzés,

Geszler Dorottya mélyen dekoltált ruhában pózolt – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190221-geszler-dorottya-melyen-dekoltalt-ruhaban-pozolt.htmlGeszler Dorottya mindenkit lenyűgözött egy tegnapi díjátadón. Mélyen dekoltált fekete ruhája remekül állt rajta. Trend--BRIT Awards 2019: a férfiak is okoztak meglepetéseket a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190221-brit-awards-2019-a-ferfiak-is-okoztak-meglepeteseket-a-voros-szonyegen.htmlRitkán fordul elő, hogy a férfiak lekörözik extremitásban a nőket a vörös szőnyegen, most mégis ez történt. A csodás estélyik és divatbakik mellett a férfiak is kitűntek stílusukkal a BRIT Awardson. Trend--BRIT Awards 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190221-brit-awards-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlSzerda este adták át a BRIT Awards zenei díjait. A rangos eseményről a világsztárok sem hiányoztak, habár a vörös szőnyeges bevonuláson nem brillírozott mindegyikük. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! Trend--Nagyon hullik a hajad? A hajhagyma őssejtek kimerülése is okozhatja!http://www.life.hu/trend/hirdetes/20190220-hajhagyma-ossejtek.htmlTöbbféle hajnövesztő szert kipróbáltál már és mégis hullik a hajad? A kopaszodást nemcsak betegség vagy vitaminhiány, hanem a hajhagymák kimerülése is okozhatja! A hajhagymák őssejtjeit aktiváló Redensyl® közvetlenül a hajnövekedésre hat. HirdetésKi a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20190219-ki-a-legstilusosabb-oscarjelolt-szineszno-szavazz.htmlHelyi idő szerint hétfőn hajnalban adják át a filmes szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Oscar-díjakat. A 91. Oscar-gála nemcsak a filmrajongókat, de a divat szerelmeseit is lázban tartja. Utóbbiaknak kedvezünk most, ráhangolódásképpen a „Legjobb színésznő” kategória esélyesei között keressük a legstílusosabbat. TrendOrigo"Önmagam karikatúrája vagyok": elhunyt Karl Lagerfeld, korunk ikonikus divattervezőjehttp://www.life.hu/trend/20190219-85-evesen-elhunyt-karl-lagerfeld-divattervezo.htmlTragikus hirtelenséggel, 85 éves korában elhunyt korunk egyik legnagyobb divattervezője, Karl Lagerfeld, akinek a neve szorosan összefonódott a stílussal, a minőséggel, és persze a Chanellel. Rá emlékezünk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.