Tolvai Reni parókát húzott – Fotó

paróka frufru frizura haj Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni új frizurát villantott a közösségi oldalán, ám hamarosan kiderült, hogy csupán parókát húzott.

Tolvai Reni igencsak meglepte a rajongóit, amikor új frizurát villantott a közösségi oldalán. A leglátványosabb változás a külsejében, hogy frufruja lett. Hamaros kiderült azonban, hogy az énekesnő nem fodrásznál járt, hanem parókát vett fel.

Az egyik fotójához odaírta, hogy már 3 éves korában parókát kért a Jézuskától, és nagyon örül neki, hogy most ennyire élethű darabot viselhet.

Geszler Dorottya mélyen dekoltált ruhában pózolt – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190221-geszler-dorottya-melyen-dekoltalt-ruhaban-pozolt.htmlGeszler Dorottya mindenkit lenyűgözött egy tegnapi díjátadón. Mélyen dekoltált fekete ruhája remekül állt rajta. Trend--BRIT Awards 2019: a férfiak is okoztak meglepetéseket a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190221-brit-awards-2019-a-ferfiak-is-okoztak-meglepeteseket-a-voros-szonyegen.htmlRitkán fordul elő, hogy a férfiak lekörözik extremitásban a nőket a vörös szőnyegen, most mégis ez történt. A csodás estélyik és divatbakik mellett a férfiak is kitűntek stílusukkal a BRIT Awardson. Trend--Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20190219-ki-a-legstilusosabb-oscarjelolt-szineszno-szavazz.htmlHelyi idő szerint hétfőn hajnalban adják át a filmes szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Oscar-díjakat. A 91. Oscar-gála nemcsak a filmrajongókat, de a divat szerelmeseit is lázban tartja. Utóbbiaknak kedvezünk most, ráhangolódásképpen a „Legjobb színésznő” kategória esélyesei között keressük a legstílusosabbat. TrendOrigoVirágmintás ruhája miatt került kínos helyzetbe egy lányhttp://www.life.hu/trend/20190218-viragmintas-ruhaja-miatt-kerult-kinos-helyzetbe-egy-lany.htmlVirágmintás ruhát vett fel egy lány, de amikor a tükörbe nézett, rájött, hogy van rajta valami nagyon kínos. TrendOrigo"Önmagam karikatúrája vagyok": elhunyt Karl Lagerfeld, korunk ikonikus divattervezőjehttp://www.life.hu/trend/20190219-85-evesen-elhunyt-karl-lagerfeld-divattervezo.htmlTragikus hirtelenséggel, 85 éves korában elhunyt korunk egyik legnagyobb divattervezője, Karl Lagerfeld, akinek a neve szorosan összefonódott a stílussal, a minőséggel, és persze a Chanellel. Rá emlékezünk! Trend--Fakó és száraz a hajad? Készíts rá pakolásthttp://www.life.hu/trend/20190215-fako-es-szaraz-a-hajad-keszits-ra-pakolast.htmlHa fakó, élettelen, esetleg töredezésre hajlamos a hajad, nem feltétlenül kell egyből a legdrágább hajpakolások között nézelődnöd. A legjobb orvosság gyakran közelebb van, mint hinnéd. Hajpakolást például néhány konyhai alapanyagból is készíthetsz. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.