Heti trendjelentés: újabb magyar tervezői siker Hollywoodban

Oscar 2019 trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét az Oscar-gálával, a legfontosabb filmes és legrangosabb vörös szőnyeges eseménnyel kezdődött. A díjátadó után túlságosan sok izgalmat már nem tartogatott a hollywoodi vörös szőnyeg, de így is akadt néhány emlékezetes outfit. Mutatjuk őket!
  • Egy pillanatra az Oscar-gálára is vissza kell tekintenünk, azaz a díjátadót követő partira, amely első körben Kendall Jenner meztelenkedéséről és a rengeteg dekoltázsról maradt emlékezetes. De voltak azért csodaszép estélyi ruhák is, és egy igazán kiemelkedő darab, amelyet az olimpiai bajnok alpesisíző Lindsey Vonn viselt. Lindsey Benes Anita, vagyis a Daalarna ruháját választotta erre a különleges eseményre. Öröm látni, hogy a márka Amerikában is egyre kelendőbb.
Lindsey Vonn Daalarna ruháját választotta Forrás: Getty Images
  • A Marvel Kapitány európai premierjén Brie Larson egy királykék estélyi ruhát viselt, ami az arany béléstől vált igazán izgalmassá. Természetesen a cipő is arany volt hozzá, megkoronázva ezzel az outfitet.
Brie Larson egy királykék estélyi ruhát viselt Forrás: Getty Images
  • A héten nagyon ment ez az árnyalat, Katy Perry is tiszta kékben jelent meg a Good Morning America televíziós műsor felvételén. Az énekesnőnek fantasztikusan áll a kék szín, a garbó, a bunda, de még a fülbevaló, a táska és a cipő is telitalálat volt. A flitteres nadrág talán kicsit sok volt egy reggeli műsorhoz, egy magas derekú farmerral is jól működött volna ez az outfit.
Katy Perry is tiszta kékben jelent meg a Good Morning America televíziós műsor felvételén Forrás: Northfoto
  • Kim Kardashian is szerette a héten a kéket, csak ő farmerban viselte. Érdekes volt ez az aszimmetrikus szabású felső, a nadrágról nem is beszélve. Viszonylag régen láttuk Kimet olyan outfitben, amit igazán szerettünk volna, de ami késik, nem múlik.
Kim Kardashian is szerette a héten a kéket, csak ő farmerban viselte Forrás: Northfoto
Oscar 2019: a legszebb estélyi ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190225-oscar-2019-a-legszebb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlAz Oscar-gála nemcsak a legfontosabb filmes díjátadó, hanem az egyik legizgalmasabb vörös szőnyeges esemény is Hollywoodban, habár az előző évekhez képest idén kevesebb igazán feltűnő és lélegzetelállító estélyit láthattunk a bevonuláson. Mutatjuk a 91. Oscar-díjátadó legszebb ruhakölteményeit! TrendOrigoPalvin Barbi szerelmével jelent meg az Oscar-gálát követő partinhttp://www.life.hu/trend/20190225-palvin-barbi-szerelmevel-jelent-meg-az-oscargalat-koveto-partin.htmlAz Oscar-díjátadót követő Vanity Fair partin Palvin Barbi is megjelent, szerelme, Dylan Sprouse oldalán. Trend--Oscar 2019: a legrosszabb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190225-oscar-2019-a-legrosszabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken lenni szokott, a 91. Oscar-gálán sem csak meseszép estélyi ruhákat láttunk, hanem divatbakikat is. Mutatjuk a legrosszabb ruhaválasztásokat! TrendOrigoJason Momoa volt a legdögösebb férfi az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20190225-jason-momoa-volt-a-legdogosebb-ferfi-az-oscar-galan.htmlNők milliói vannak odáig Jason Momoáért, aki nemcsak dögös pasi, de a stílusérzéke is lehengerlő. Ezt bizonyította az Oscar-gálán is. Trend--Oscar 2019: sztárpárok a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190225-oscar-2019-sztarparok-a-voros-szonyegrol.htmlA 91. Oscar-gálán nemcsak csodás estélyi ruhákat és divatbakikat láthattunk, stílusos és bájos sztárpárokból sem volt hiány. Mutatjuk a kedvenceinket! TrendOrigoA meztelenkedés sem maradt el az Oscar-gálát követő partinhttp://www.life.hu/trend/20190225-a-meztelenkedes-sem-maradt-el-az-oscargalat-koveto-partin.htmlMíg az Oscar vörös szőnyegét a meseszép estélyik, a divatbakik és a stílusos sztárpárok uralták, a díjátadót követő eseményen a dekoltázsok domináltak, na és persze a pucérság. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.