Labancz Lilla új frizurájával már szinte egy Barbie babára hasonlít

fashion week frizura Barbie baba Labancz Lilla szőke stílus fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra megváltoztatta a frizuráját Labancz Lilla. A félhosszú barnás fürtöket most hosszú szőke loknikra cserélte. 

Leginkább egy Barbie babára hasonlít Labancz Lilla, hiszen félhosszú barna fürtjeit hosszú szőke loknikra cserélte.

A platinaszőke tincsek valóban Barbie baba külsőt kölcsönöznek neki, annál is inkább, mert a híresség egy szűk overallban indult a fodrászhoz, amely kihangsúlyozta homokóra alakját. Így még inkább az ikonikus játékbabára emlékeztet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Got my #barbie #blonde back! Team @chaviv_hair Color by: @colorbymattrez #dreamteam

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

A 12 legdögösebb hajszín tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20190228-a-legdogosebb-hajszinek-2019-tavaszara.htmlVégre márciust írunk, egyre jobban érezni a levegőben a tavasz közeledtét. A hosszú téli sötétség után nem csoda, hogy az első napsugarak megújulásra, változásra sarkallnak bennünket. Ha neked is szükséged van egy kis átalakulásra, akkor keresd fel a fodrászodat, és jöhet egy új frizura vagy egy új hajszín. Ehhez adunk most ötleteket. TrendOrigoHeti trendjelentés: újabb magyar tervezői siker Hollywoodbanhttp://www.life.hu/trend/20190301-heti-trendjelentes-szerepel-benne-brie-larson-lindsay-vonn-katy-perry.htmlA hét az Oscar-gálával, a legfontosabb filmes és legrangosabb vörös szőnyeges eseménnyel kezdődött. A díjátadó után túlságosan sok izgalmat már nem tartogatott a hollywoodi vörös szőnyeg, de így is akadt néhány emlékezetes outfit. Mutatjuk őket! Trend--Egymilliót keres havonta a szelfijeivel ez a nő, és meztelenkednie sem kellhttp://www.life.hu/trend/20190302-egymilliot-keres-havonta-a-szelfijeivel-ez-a-no.htmlHavi egymillió forintnak megfelelő angol fontot keres a 23 éves Lottie Miles, és még meztelenkednie sem kell. Trend--Kicserepesedik az ajkad a rúzstól? Így kerülheted el!http://www.life.hu/trend/20190228-kicserepesedik-az-ajkad-a-ruzstol-igy-keruld-el.htmlAz egyik legzavaróbb és amatőr sminkbaki, amikor a szépen sminkelt arcodat tönreteszi a rúzs alatt kicserepesedett ajkak látványa. Szerencsére ez azonban könnyen elkerülhető, csak egy kis odafigyelésre van szükség. TrendOrigoSharon Stone 60 évesen is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20190301-sharon-stone-60-evesen-is-gyonyoru.htmlA harmincasokat is maga mögé utasítja a vörös szőnyegen a 60 éves Sharon Stone. A kilencvenes évek szexszimbóluma elképesztően néz ki. TrendOrigoA rajongóit is sokkolta új külsejével Conchita Wurst – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190301-a-rajongoit-is-sokkolta-uj-kulsejevel-conchita-wurst.htmlConchita Wurst alaposan megváltoztatta a külsejét: immár kopasz fejjel és szakállal hódít. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.