Heti trendjelentés: a 60 éves Sharon Stone a világ legszebb nője

Sharon Stone trendjelentés Julianne Moore Cate Blanchett vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten izgalmas pillanatokban volt részünk a vörös szőnyegen: álomszép outfitek, de óriási csalódások is voltak. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat!
  • A hét abszolút nyertese Sharon Stone, aki 60 évesen szebb, mint valaha, ráadásul az outfitje is fantasztikus volt. A színésznő igazi példakép, aki a fiatalság- és szépségközpontú Hollywoodban is méltóságteljesen tud öregedni.
Sharon Stone Forrás: Getty Images
  • Másik kedvencünk a héten Gemma Chan volt. A színésznő a Marvel Kapitány hollywoodi premierjén viselte ezt a mesés Ralph & Russo ruhát, amit már a kifutón is imádtunk.
Gemma Chan Forrás: Getty Images
  • Nem szerettük viszont maga Marvel Kapitány, azaz Brie Larson ruháját, amit New Yorkban viselt. Maga az anyag nem volt rossz ezekkel a színes flitterekkel, de a felső szabása sem jött be, a cipő pedig végképp nem illett az összképbe.
Brie Larson Forrás: Getty Images
  • Julianne Moore is nagyot hibázott a héten. Ez a tollas-szőrös ruha borzalmas volt, és a színésznő sminkje sem sikerült igazán jól.
Julianne Moore Forrás: Getty Images
  • Cate Blanchett kígyóbőr mintás outfitje sem nyerte el a tetszésünket. A nadrágot még el tudjuk képzelni egy letisztult outfit részeként, de ez így túl sok volt.
Cate Blanchett Forrás: Getty Images

Bemutatták Karl Lagerfeld utolsó kollekcióját: sírtak a modellek a Chanel kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20190306-bemutattak-karl-lagerfeld-utolso-kollekciojat-amit-a-chanelnek-keszitett.htmlKarl Lagerfeld halálával nemcsak egy legenda távozott az élők sorából, de a Chanel divatház életében is lezárult egy igencsak termékeny és fantasztikus korszak. A párizsi divathét keretein belül bemutatták a 2019/2020 őszi-téli kollekciót, az utolsót, amit Lagerfeld tervezett a Chanelnek. Trend--Ettől ilyen szép Lady Gaga smink nélküli arca: kiderült az Instagramra posztolt kép titkahttp://www.life.hu/trend/20190304-ettol-ilyen-szep-lady-gaga-smink-nelkuli-arca.htmlAz Oscar-gálát követően másról sem szóltak a beszámolók, mint Lady Gaga és Bradley Cooper duettjéről, a feltételezett eltitkolt románcukról, illetve az énekesnő megjelenéséről. Ez utóbbi része volt a 141 éves gyémánt nyakék, amelyet legutóbb Audrey Hepburn viselt, de az Oscar-gála másnapján posztolt Instagram-fotó is, amelyen Gaga smink nélkül látható – és gyönyörű! TrendOrigoA 12 legdögösebb hajszín tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20190228-a-legdogosebb-hajszinek-2019-tavaszara.htmlVégre márciust írunk, egyre jobban érezni a levegőben a tavasz közeledtét. A hosszú téli sötétség után nem csoda, hogy az első napsugarak megújulásra, változásra sarkallnak bennünket. Ha neked is szükséged van egy kis átalakulásra, akkor keresd fel a fodrászodat, és jöhet egy új frizura vagy egy új hajszín. Ehhez adunk most ötleteket. TrendOrigoHeti trendjelentés: újabb magyar tervezői siker Hollywoodbanhttp://www.life.hu/trend/20190301-heti-trendjelentes-szerepel-benne-brie-larson-lindsay-vonn-katy-perry.htmlA hét az Oscar-gálával, a legfontosabb filmes és legrangosabb vörös szőnyeges eseménnyel kezdődött. A díjátadó után túlságosan sok izgalmat már nem tartogatott a hollywoodi vörös szőnyeg, de így is akadt néhány emlékezetes outfit. Mutatjuk őket! Trend--Kicserepesedik az ajkad a rúzstól? Így kerülheted el!http://www.life.hu/trend/20190228-kicserepesedik-az-ajkad-a-ruzstol-igy-keruld-el.htmlAz egyik legzavaróbb és amatőr sminkbaki, amikor a szépen sminkelt arcodat tönreteszi a rúzs alatt kicserepesedett ajkak látványa. Szerencsére ez azonban könnyen elkerülhető, csak egy kis odafigyelésre van szükség. TrendOrigoOscar 2019: top 7 legszebb ruha a Vanity Fair partijárólhttp://www.life.hu/trend/20190225-oscar-2019-a-top-7-legszebb-ruha-a-vanity-fair-partijarol.htmlAhogy minden évben, úgy idén is a Vanity Fair bulija zárta az Oscar-díjátadó estélyét. Itt már nemcsak a gálán is megjelent filmesek, hanem a többi szakmabeli, illetve modellek, hírességek is tiszteletüket tették. A dekoltázsok és a meztelenkedős outfitek mellett pedig az ízléses, stílusos ruhák is teret kaptak. Mutatjuk a hét kedvencünket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.