Ilyen ruhákban buliztak a magyar sztárok a Glamour gálán – Fotók

ruhaköltemény Glamour Woman of the Year Glamour magyar sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 8-án, nőnapon rendezték meg a Glamour Women Of The Year gálát, ahol a magyar sztárok színe-java is felvonult.

Cicik, combok és popsik – a magyar sztárok kitettek magukért a idei gálán. Készítettük egy kis összeállítást, hogy te is megnézhesd.

Kulcsár Edina

a férjével, Csutival öltözött össze a partira: fekete koktélruhába bújt.

hófehér nadrágkosztümöt választott a díjátadóra, amit tűzpiros rúzzsal és összefogott hajjal kombinált.

Hódi Pamela

saját tervezésű ruhában gálázott, amely bepillantást engedett a dekoltázsába, valamint az egész hátát is szabadon hagyta.

Az 52 éves Salma Hayek hajszínt váltott: lilás ősz letthttp://www.life.hu/trend/20190309-az-52-eves-salma-hayek-hajszint-valtott-lilas-osz-lett.htmlSalma Hayek dús barna hajkoronája már a múlté: rövidre vágatta és lilás őszre festette.Trend--A dús és hosszú szempillák titkahttp://www.life.hu/trend/20190308-a-dus-es-hosszu-szempillak-titka.htmlA nők számára a szemek hangsúlyozása a sminkelés egyik legkardinálisabb pontja. A szép, tiszta tekintet sokat elárul az emberről, így nem is csoda, hogy szeretjük a lehető legszebben felöltöztetni. TrendOrigoBemutatták Karl Lagerfeld utolsó kollekcióját: sírtak a modellek a Chanel kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20190306-bemutattak-karl-lagerfeld-utolso-kollekciojat-amit-a-chanelnek-keszitett.htmlKarl Lagerfeld halálával nemcsak egy legenda távozott az élők sorából, de a Chanel divatház életében is lezárult egy igencsak termékeny és fantasztikus korszak. A párizsi divathét keretein belül bemutatták a 2019/2020 őszi-téli kollekciót, az utolsót, amit Lagerfeld tervezett a Chanelnek. Trend--Homok ragadt Singh Viki tangás popsijára – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190305-homok-ragadt-singh-viki-tangas-popsijara.htmlSingh Viki egy merész fürdőruhás képet osztott meg magáról a közösségi oldalán. TrendOrigoTesthezálló ruhába bújt Geszler Dorottya – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190305-testhezallo-ruhaba-bujt-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya ma is csodásan néz ki: fantasztikus alakját egy vörös estélyiben mutatta meg. Trend--Testhezálló ruhába bújt Geszler Dorottya – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190305-testhezallo-ruhaba-bujt-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya ma is csodásan néz ki: fantasztikus alakját egy vörös estélyiben mutatta meg. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.