Kiszel Tünde lányával, Donatellával ment az operába – fotó

opera Kiszel Tünde ruha Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde és lánya, Donatella az operában járt.

Kiszel Tünde és Donatella a minap anya-lánya programot szervezett: az operában jártak. Természetesen ennek is megadták a módját és illendően kiöltöztek az eseményre.

A naptárdíva egy testhezálló, mélyen dekoltált piros ruhába bújt, míg karcsú nagylánya egy szolid fekete darabot választott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kacsóh Pongràc: JÁNOS VITÉZ ❤️#opera ❤️

Kiszel Tünde ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Még mindig hódít a műbőr: mutatjuk a legtrendibb darabokathttp://www.life.hu/trend/20190311-meg-mindig-hodit-a-mubor-mutatjuk-a-legtrendibb-darabokat.htmlA műbőr nemcsak télen szuper viselet, de az átmeneti szezonokban is kifejezetten praktikus. Az idei tavaszi időszakban ráadásul szuper színek, minták és fazonok várnak benneteket. Mutatjuk a hazai fast fashion üzletek kínálatát! TrendOrigoProfi smink, fodrászat, manikűr, hála és mosoly: egy különleges nőnap a hajléktalanszállónhttp://www.life.hu/trend/20190311-profi-smink-fodraszat-manikur-hala-es-mosoly-egy-kulonleges-nonap-a-hajlektalanszallon.htmlSzépségszalonná alakult a Baptista Szeretetszolgálat Maglódi úti szolgáltató centruma egy napra. Nőnap alkalmából profi sminkesek, fodrász, manikűrösök, masszőr és hennafestő szolgáltatásai közül válogathattak az otthontalan vendégek. De volt ruhabörze, tombola, szerencsekerék és finom falatok is. A levegőben szálló púder és hajlakk illatában a hangulat éppen olyan volt, mint egy olyan szépségszalonban, ahová fizető vendégek érkeznek. A rendezvény háziasszonya Polgár Tünde volt. A Life.hu Jobb ember leszek! kampányának márciusi kihívásában is a segítségnyújtásra szeretnénk felhívni a figyelmet. TrendOrigoZergi Borbála fotósnak a 78 éves nagymamája állt modellt: az egész ország imádja http://www.life.hu/trend/20190311-zergi-borbala-fotosnak-78-eves-nagymamaja-allt-modellt-az-egesz-orszag-imadja.htmlIgazi sztárrá vált Zergi Borbála fotós 78 éves nagymamája, aki eleget téve unokája kérésének modellt állt egy sorozathoz. Az elkészült képeket mindenki imádja, Bori pedig elmesélte nekünk, hogyan zajlott a fotózás. Trend--A dús és hosszú szempillák titkahttp://www.life.hu/trend/20190308-a-dus-es-hosszu-szempillak-titka.htmlA nők számára a szemek hangsúlyozása a sminkelés egyik legkardinálisabb pontja. A szép, tiszta tekintet sokat elárul az emberről, így nem is csoda, hogy szeretjük a lehető legszebben felöltöztetni. TrendOrigoHomok ragadt Singh Viki tangás popsijára – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190305-homok-ragadt-singh-viki-tangas-popsijara.htmlSingh Viki egy merész fürdőruhás képet osztott meg magáról a közösségi oldalán. TrendOrigoÍme egy friss fotó a 84 éves Sophia Lorenrőlhttp://www.life.hu/trend/20190304-ime-egy-friss-foto-a-84-eves-sophia-lorenrol.htmlMagyarországon is rengeteg rajongója van Sophia Loren színésznőnek. Mostanában már kevesebbet látni a filmvásznon a 84 éves csillagot. Most friss fotók készültek róla az Egyesült Királyságban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.