Külseje miatt zaklatják az összenőtt szemöldökű modellt

szemöldök modell fenyegetés zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összenőtt szemöldökű modellként vált ismertté Sophia Hadjipanteli, aki most elárulta, halálosan megfenyegették.

Többször is írtunk már Sophia Hadjipanteliről, aki összenőtt, dús szemöldökével vált ismertté. Hamar nagy népszerűségre tett szert, hiszen csodás alakja van és az arca is igazán különleges. Instagram-oldalát már közel 300 ezren követik.

Sikerének azonban nem örül mindenki, sőt akadnak olyanok is, akik fenyegetik. A Mirror azt írja, a modell egy brit tévéműsor vendége volt, ahol beszámolt arról, több ijesztő üzenetet is kap a külseje miatt.

Rengeteg negatív kommentet kapok, köztük halálos fenyegetéseket is” – idézi Sophia szavait a lap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Lopez különleges jegygyűrűje elképesztő összegbe kerülhetetthttp://www.life.hu/trend/20190312-jennifer-lopez-kulonleges-jegygyuruje-elkepeszto-osszegbe-kerulhetett.htmlMeseszép gyűrűvel jegyezte el Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguez. Egy ékszerszakértő elárulta, hogy mennyibe kerülhetett a különleges darab. Trend--Zergi Borbála fotósnak a 78 éves nagymamája állt modellt: az egész ország imádja http://www.life.hu/trend/20190311-zergi-borbala-fotosnak-78-eves-nagymamaja-allt-modellt-az-egesz-orszag-imadja.htmlIgazi sztárrá vált Zergi Borbála fotós 78 éves nagymamája, aki eleget téve unokája kérésének modellt állt egy sorozathoz. Az elkészült képeket mindenki imádja, Bori pedig elmesélte nekünk, hogyan zajlott a fotózás. Trend--Káprázatosan fest Geszler Dorottya – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190311-kaprazatosan-fest-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya fantasztikusan néz ki: ezúttal egy testhezálló fekete ruhában mutatta meg magát. Trend--Ilyen ruhákban buliztak a magyar sztárok a Glamour gálán – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190309-ilyen-ruhakban-buliztak-a-magyar-sztarok-a-glamour-galan-fotok.htmlMárcius 8-án, nőnapon rendezték meg a Glamour Women Of The Year gálát, ahol a magyar sztárok színe-java is felvonult. TrendOrigoBemutatták Karl Lagerfeld utolsó kollekcióját: sírtak a modellek a Chanel kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20190306-bemutattak-karl-lagerfeld-utolso-kollekciojat-amit-a-chanelnek-keszitett.htmlKarl Lagerfeld halálával nemcsak egy legenda távozott az élők sorából, de a Chanel divatház életében is lezárult egy igencsak termékeny és fantasztikus korszak. A párizsi divathét keretein belül bemutatták a 2019/2020 őszi-téli kollekciót, az utolsót, amit Lagerfeld tervezett a Chanelnek. Trend--Ettől ilyen szép Lady Gaga smink nélküli arca: kiderült az Instagramra posztolt kép titkahttp://www.life.hu/trend/20190304-ettol-ilyen-szep-lady-gaga-smink-nelkuli-arca.htmlAz Oscar-gálát követően másról sem szóltak a beszámolók, mint Lady Gaga és Bradley Cooper duettjéről, a feltételezett eltitkolt románcukról, illetve az énekesnő megjelenéséről. Ez utóbbi része volt a 141 éves gyémánt nyakék, amelyet legutóbb Audrey Hepburn viselt, de az Oscar-gála másnapján posztolt Instagram-fotó is, amelyen Gaga smink nélkül látható – és gyönyörű! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.