Katalin hercegnének át kellett szabatnia a ruháját: túl szexi volt

szexi estélyi Katalin hercegné ruha Alexander McQueen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné ugyanazt az estélyit vette fel tegnap, mint amit 2017-ben már viselt. Időközben azonban ujjakat varratott az eredetileg váll nélküli darabra.

Katalin hercegné egy olyan Alexander McQueen-estélyibe bújt tegnap este egy londoni eseményen, amelyet 2017-ben egyszer már viselt. A szemfüles rajongók azonban hamar kiszúrták, hogy a ruhát időközben átalakították.

Míg két évvel ezelőtt a BAFTA-díj-átadón a hercegné, szokásától eltérően, merészen megvillantotta vállait, most egy rövid ujjú verzióban jelent meg. Vajon a királynő figyelmeztette, hogy visszafogottabban kellene öltöznie? Ezt nem tudhatjuk, mindenesetre mind a két változat remekül állt rajta.

Katalin hercegné 2017-ben:

Katalin hercegné két éve nagyon merész volt Forrás: WireImage/©Karwai Tang/Karwai Tang

...és 2019-ben:

Így sokkal visszafogottabb Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
Eperjes Károly függőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eperjes-karoly-fuggosegerol-vallott.htmlEperjes Károly nem tudta feldolgozni a sikert, emiatt lett szenvedélybeteg. Erős hite mentette meg.TV + Sztárok--Caramel felesége, Szilágyi Szilvi kislányuk betegsége óta átértékelte az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-kislanyuk-betegsege-ota-atertekelte-az-eletet.htmlÉlete legnehezebb időszakán van túl Szilvi és persze Caramel is, a kislányuk leukémiája pedig mindent megváltoztatott. Szilvi elmondta, milyen életet élnek most. TV + SztárokOrigoÓnodi Eszter a reptéren aludt, amiért törölték a járatát: fotót tett közzé helyzetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-onodi-eszter-a-repteren-aludt-amiert-toroltek-a-jaratat-fotot-tett-kozze-helyzeterol.htmlÓnodi Eszter közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát követőinek: ilyen, amikor a reptéren kell éjszakáznia. TV + Sztárok--Hajas Lászlót gázspray-vel fújt le egy nő, akit visszautasítotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-hajas-laszlot-gazsprayvel-fujt-le-egy-no-akit-visszautasitott.htmlA Pénzt vagy éveket című műsorban mesélte el Hajas László, hogy lefújta őt gázspray-vel egy nő, akit egy szórakozóhelyen visszautasított.TV + Sztárok--Nagy Ervin a nyílt utcán vert össze egy férfit: egy édesanya és annak gyermeke védelmében tettehttp://www.life.hu/sztarok/20190314-nagy-ervin-a-nyilt-utcan-vert-ossze-egy-ferfit-egy-edesanya-es-annak-gyermeke-vedelmeben-tette.htmlEgy édesanya és annak védelme érdekében a nyílt utcán vert össze egy férfit hazánk színésze, Nagy Ervin.TV + Sztárok--Amy Schumert terhesen fotózták: anyaszült meztelenül szalad egy parkbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-amy-schumer-terhesen-fotoztak-anyaszult-meztelenul-szalad-egy-parkban.htmlAmy Schumer érdekes képeket tett közzé magáról: anyaszült meztelenül szaladgált terhesen egy parkban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.