Heti trendjelentés: a 70 éves modell, Maye Musk mindenkit leiskolázott a vörös szőnyegen

Maye Musk Stella Maxwell trendjelentés vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye a Fashion Los Angeles Awards volt, ahol meglepetések is akadtak: Lady Gaga outfitje például mindenkit meghökkentett. Következzenek a legemlékezetesebb ruhák a gáláról! 
  • Lady Gaga fejőlányruhája szokatlan választás volt az énekesnőtől. A gagás stílusérzéket ezúttal a sminkben sem éreztük, a narancs rúzs mellé pink szemfestést választott az énekesnő, a strasszokat és a fülbevalóját pedig mintha a búcsúban lőtte volna. Ez az összeállítás nekünk most nagyon nem jött be.
Lady Gaga Forrás: Getty Images
  • 54 évesen nem kellene, hogy annyira elgyötört legyen az ember, mint Courtney Love. Kurt Cobain özvegyének megjelenése összességében elég ijesztő volt. Az egy dolog, hogy a ruha sem állt igazán jól neki, de rendetlen volt az egész külseje.
Courtney Love Forrás: Getty Images
Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Getty Images
  • Elon Musk nevét sokan ismerik, édesanyja, Maye Musk nevét azonban kevesebben. Pedig a 70 éves asszony, a tízszeres nagymama igazi szupermodell. A Vogue és a Harper's Bazaar címlapján is szerepelt, de a Cover Girl és a Swarovski is felkérte már kampányhoz, illetve kifutón is rendszeresen megjelenik. A Fashion Awards-gálán is ő volt az egyik legragyogóbb csillag: megjelenése eleganciát, nőiességet, méltóságot sugároz.
Maye Musk Forrás: Getty Images
  • A másik nagy kedvencünk a díjátadó gálán Stella Maxwell volt. Kristen Stewart exbarátnője egy tweed mintás Versace ruhát viselt arany kiegészítőkkel. Fantasztikusan állt neki az összeállítás, imádtuk!
Stella Maxwell Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.