Így hordd a leggingst: kényelmes outfitek a mindennapokra

kényelem leggings outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is olyan régen cikkeztünk arról, hogy a leggingst miért nem lehet nadrágként viselni. Ennek ellenére nem kell máris kiiktatni a ruhatárunkból ezt a kényelmes darabot, csak tudni kell, mivel párosítsuk. Íme, néhány szuper ötlet!
  • Klasszikus cicanadrág

A vékony dzsörzéleggings, azaz a klasszikus cicanadrág az a ruhadarab, amit valóban TILOS nadrágként viselni. Vannak már kicsivel vastagabb anyagú dzsörzénadrágok is, de ezekhez is inkább a hosszabb fazonú felsőrészeket javasoljuk. Egy oversize szabású kötött pulóverrel szuper kis összeállítást rakhatunk össze, ha egy övet is felteszünk hozzá, kész is a sportosan elegáns szett.

1. H&M 1995 Ft, 2. H&M 5490 Ft, 3. Pull & Bear 2995 Ft, 4. Mango 6995 Ft, 5. Pull & Bear 12 995 Ft Forrás: Life.hu
  • Műbőr leggings

A cicanadrághoz hasonlóan ebből is létezik nagyon vékony változat és olyan is, ami már azért klasszikus nadrágként is hordható. Előbbihez csakis hosszú szabású felsőrészt viseljünk, a pulóver mellett a hosszított ing is szuper megoldás. Kissé maszkulin hatású, ami nőies kiegészítőkkel kiváló kontrasztot ad.

1. Zara 6995 Ft, 2. Pull & Bear 2995 Ft, 3. Stradivarius 6995 Ft, 4. H&M 5995 Ft, 5. Bershka 9995 Ft Forrás: Life.hu
  • Sportleggings

Ha kifejezetten szereted a sportos öltözéket, vagy éppen az edzőterembe menet még elintéznél néhány dolgot, akkor a fitneszleggingsedet is átalakíthatod utcai viseletté. Ehhez csak egy laza kapucnis felsőre van szükség, ami a feneked alá ér.

1. H&M 6995 Ft, 2. H&M 6995 Ft, 3. Hervis Reebook 15 999 Ft, 4. Deichmann 7990 Ft, 5. Zara 8995 Ft Forrás: Life.hu
  • Treggings

A treggings vastagságban a leggings és a nadrág között van. Jellemzően inkább csak díszzseb van rajta, gyakran oldalt cipzáros vagy cipzár nélküli, sztreccses anyagú. A treggingsnél már nem kell mindenáron figyelni arra, hogy hosszított felsőrésszel viseljük, ugyanis nem átlátszó. Egy magas derekú treggings jól viselhető crop toppal, amihez egy oversize farmerkabát tökéletes kiegészítő.

1. Bershka 5995 Ft, 2. Stradivarius 11 995 Ft, 3. H&M 2995 Ft, 4. H&M 3995 Ft, 5. Deichmann 4995 Ft Forrás: Life.hu

Tavaszi ékszermustra: színek, virágok, raffiákhttp://www.life.hu/trend/20190327-tavaszi-ekszermustra.htmlItt a tavasz, az új szezon, lekerülnek a télikabátok, a vastag pulóverek. Ebben az időszakban mindenkinek jót tesz egy kis változás, egy kis felfrissülés. Ha nagy gardróbrendezésre nincs is szükséged, egy új, minden részletében tavasziasan izzó ékszer feldobhatja a legletisztultabb kapszulagardróbot is. TrendOrigo3 ok, amiért a leggings nem nadrághttp://www.life.hu/trend/20190327-a-leggings-nem-nadrag.htmlÉvek óta vitatott téma a leggings funkciója. A leggings egy nagyon is keresett ruhadarab, hiszen rendkívül kényelmes viselet. Sokan azonban nem a helyén kezelik, és úgy hordják, akár egy farmernadrágot, ami azonban óriási hiba, ráadásul szerencsétlen divatbakikat eredményez. Azt pedig egyikünk sem szeretné, ha a hátunk mögött kinevetnének bennünket. TrendOrigo5+1 kozmetikum, amire minden huszonévesnek szüksége vanhttp://www.life.hu/trend/20190322-kozmetikumok-huszoneveseknek.htmlMár tinédzser korban is fontos, hogy az ember a megfelelő arcápolókat használja, főleg, ha különböző bőrproblémái vannak. Huszonévesen pedig, amikor azt gondolnánk, hogy örökre hamvas és feszes marad a bőrünk, akkor végképp nagyon oda kell figyelni rá, hogy mivel és hogyan ápoljuk. Ettől függ ugyanis, hogy valóban szép lesz-e később a bőrünk, vagy sem. TrendOrigoA 10 legvibrálóbb szín 2019 tavaszára http://www.life.hu/trend/20190320-a-10-legvibralobb-szin-2019-tavaszara.htmlIdén tavasszal nem lesz hiány vibráló színekből. A sárgák, a pirosak, a pinkek mellett egy-egy vibráló kék és zöld árnyalat is helyet kapott a legtrendibb színek között. Mutatjuk őket! TrendOrigoEnnyit változtak a menyasszonyok, miután kisminkelték őket: döbbenetes előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/trend/20190312-menyasszonyok-sminkkel-es-anelkul-dobbenetes-elotte-utana-fotok.htmlA smink valódi lényege abban rejlik, hogy ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat. Kiemelhetjük a legszebb, és elrejthetjük a kevésbé előnyös vonásainkat. Ez rendben is van, mindössze azért vagyunk zavarban, mert nem egyértelmű számunkra, hogy a következő fotók kapcsán is ez jön-e át, vagy itt már olyan mértékű az átalakulás, ami torzítja a valóságot. TrendOrigoA dús és hosszú szempillák titkahttp://www.life.hu/trend/20190308-a-dus-es-hosszu-szempillak-titka.htmlA nők számára a szemek hangsúlyozása a sminkelés egyik legkardinálisabb pontja. A szép, tiszta tekintet sokat elárul az emberről, így nem is csoda, hogy szeretjük a lehető legszebben felöltöztetni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.