Ördög Nórát stylist készítette fel az Ázsia Expressz forgatására

fashion week forgatás melltartó ruha Ázsia Express Ördög Nóra stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra vezeti az Ázsia Expressz második évadát. És bár arról nem árulhat el részleteket, hol tartanak a játékosok, azt megmutatja közösségi oldalán, milyen mesés ruhákat visel. Itthon maradt stylistja pedig elárulta a kulisszatitkokat. 

„Nórinak 30 szettre van szüksége a forgatásokhoz, de a biztonság kedvéért negyvenet készítettem össze neki” – mondat a Borsnak Holdampf Linda stylist. Ő készítette fel Ördög Nórát az Ázsia Expressz hetekig tartó forgatására.

„Húsz pár cipőt csomagoltam, és minden ruhához összeállítottuk még itthon a kiegészítőket is. Öt kalapot vitt Nóri, titokzoknikat és sok-sok láthatatlan melltartót, amik úgy simulnak a ruha alatt, mintha nem is viselne semmit” – folytatta a stylist. Azt is elmondta, hogy minden egyes szettben lefotózták a műsorvezetőt, hogy a hajnali induláskor ne kelljen azon gondolkodnia, mi mihez illik. Elég csak felkapnia és elindulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.