Rubint Rella melltartóban mászkál Dél-Koreában

utca melltartó Dél-Korea utazás költözés Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már Dél-Koreában van szerelmével Rubint Rella. Sorra tölti fel az új képeket közösségi oldalára, amelyek között megbújt egy igencsak merész darab is. 

„Itt szuper idő van, már alig várom a nyarat, hogy fürödjünk a Japán-tengerben és napozzunk Busan tengerpartján” – írta posztjában a lány.

A fiatal influenszer Dél-Koreába költözött, miután szerelme, Novothny Soma ott kapott szerződést egy focicsapatnál. A költözés előtt pedig egy eljegyzés is volt a pár életében. Úgy tűnik, Rella jól érzi magát az országban, hiszen úgy flangált az utcán, hogy közben a melltartója is kivillant.

Így hordd a leggingst: kényelmes outfitek a mindennapokrahttp://www.life.hu/trend/20190403-igy-hordd-a-leggingst-kenyelmes-outfitek-a-mindennapokra.htmlNem is olyan régen cikkeztünk arról, hogy a leggingst miért nem lehet nadrágként viselni. Ennek ellenére nem kell máris kiiktatni a ruhatárunkból ezt a kényelmes darabot, csak tudni kell, mivel párosítsuk. Íme, néhány szuper ötlet! TrendOrigoKylie Jenner kislánya még alig tud járni, de máris milliókat érő táskái vannakhttp://www.life.hu/trend/20190403-kylie-jenner-kislanya-meg-alig-tud-jarni-de-maris-milliokat-ero-taskai-vannak.htmlMég csak egyéves Kylie Jenner kislánya, Stormi Webster, de máris elképesztő márkákkal fotózza őt édesanyja. Legutóbb egy Hermés táskával kapták lencsevégre. Trend--Katalin hercegnének új stylistja vanhttp://www.life.hu/trend/20190402-katalin-hercegnenek-uj-stylistja-van.htmlKatalin hercegnének új stylistja van: ezentúl Virginia Chadwyck-Healey öltözteti. Trend--Megkapta a legcsúnyább szemöldöknek járó címet, majd szépítkezni indulthttp://www.life.hu/trend/20190402-megkapta-a-legrosszabb-szemoldoknek-jaro-cimet-majd-szepitkezni-indult.htmlEgy ausztrál rádióállomás meghirdette a legcsúnyább szemöldökök versenyét. A nyertes egy Jess nevű lány lett, akit a testvére nevezett be. A „győzelem” után átalakuláson esett át. TrendOrigoTavaszi ékszermustra: színek, virágok, raffiákhttp://www.life.hu/trend/20190327-tavaszi-ekszermustra.htmlItt a tavasz, az új szezon, lekerülnek a télikabátok, a vastag pulóverek. Ebben az időszakban mindenkinek jót tesz egy kis változás, egy kis felfrissülés. Ha nagy gardróbrendezésre nincs is szükséged, egy új, minden részletében tavasziasan izzó ékszer feldobhatja a legletisztultabb kapszulagardróbot is. TrendOrigoA Roberto Cavalli márka a csőd szélére került, befektetőket keresnekhttp://www.life.hu/trend/20190401-a-roberto-cavalli-marka-a-csod-szelere-kerult-befektetoket-keresnek.htmlEgyik napról a másikra összes amerikai üzletét bezárta a Roberto Cavalli márka. Csődközeli állapotba kerültek, jelenleg befektetőket keresnek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.