Heti trendjelentés: Palvin Barbi elbűvölő külsővel hódít

Palvin Barbara trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten néhány filmpremier keltett bennünk várakozást, mindezek mellett Miranda Kerr és Palvin Barbi is meglepetést okoztak. Mutatjuk a legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfiteket.
  • A hét legelbűvölőbb jelensége egyértelműen Palvin Barbi volt, aki Mexikóban, a Livepool Fashion Festen keltett feltűnést. Ez a babakék kosztüm elképesztően jól állt neki, a csipkés melltartóval egyszerre volt vadító és bájos.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images
  • A babakék után jöhet a rózsaszín, azaz Miranda Kerr, akinek szintén odáig voltunk a választásáért. A modell egyébként ezzel az outfittel tudatta a világgal, hogy harmadik gyermekével várandós.
Miranda Kerr Forrás: Northfoto
  • A rajongók nagy örömére érkezik a Trónok harca utolsó évada. A sikerszéria premierjén Emilia Clarke káprázatos ruhában jelent meg, csak a körítés nem passzolt hozzá. Ezt a sötét hajszínt egyáltalán nem szeretjük, de a sötét színű rúzs és a gyulladt hatású szemfestés sem passzolt a színésznőhöz.
Emilia Clarke Forrás: Getty Images
  • Nem gondoltuk volna, hogy így lesz, de odáig vagyunk Zac Efron platinaszőke hajáért. A tinifilmekből igazi színésszé nőtte ki magát Efron, akit ezúttal a Túltolva premierjén jelent meg kék öltönyben és egy igencsak retró nyakkendőben.
Zac Efron Forrás: Getty Images
  • Körbenéztünk a paparazzo-kínálatban is, hogy a heti street style szettekről is tudósíthassunk. A két kedvencünk Kate Hudson és Emily Ratajkowski volt. Mindketten farmert és zakót viseltek, előbbi az elegánsabb, utóbbi a kissé sportosabb vonalat képviselve.
Kate Hudson és Emily Ratajkowski Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.