ACM Awards: Nicole Kidman és Gwen Stefani keltettek feltűnést a díjátadón

Nicole Kidman trendjelentés vörös szőnyeg Gwen Stefani díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ACM, vagyis az American Country Music Awards a kisebb zenei díjátadók között a legfontosabb eseménynek számít az Egyesült Államokban. A vörös szőnyegen ezúttal nem csak a szakma krémje vonult fel, de olyan világsztárok is, mint Nicole Kidman és Gwen Stefani. 
  • Kacey Musgraves énekesnő a country stílust a tavaszi életérzéssel ötvözte, így lett fagyiszínű a nadrágszárában és zakó újjrészében is trapéz kosztüm.
Kacey Musgraves Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • A neon továbbra is tartja magát a divatban, és a vörös szőnyegen is. Ezt bizonyítja Lindsay Ell magasan felsliccelt ruhája is.
Lindsay Ell Forrás: FilmMagic/@2018 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz
  • Cassadee Pope cipőjét sokkal jobban szerettük, mint a ruháját. A hátul mélyen kivágott darab a masnival kiegészítve nem festett túl ízlésesen.
Cassadee Pope Forrás: FilmMagic/@2018 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz
  • Carrie Underwood ruhája nem volt rossz ezzel az aszimmetrikus megoldással, de nem kifejezetten kedveljük az olyan szabásokat, ahol elől fityeg egy hosszú anyag darab.
Carrie Underwood Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • A nude alapon piros mintás ruha nagyon jó elképzelés volt, de talán egy kicsit minire sikerült, és fent sem takart túl sokat. Jessie James Decker mindenesetre úgy tűnt, hogy nagyon jól érzi magát benne.
Jessie James Decker Forrás: WireImage/2019 John Shearer/John Shearer
  • Miranda Lambert is egy élénk estélyit viselt: fagyiszín a javából.
Miranda Lambert Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Gwen Stefani kihagyta a vörös szőnyeget, a díjátadót követő bulin azonban szívesen pózolt a fotósoknak. A csillogó ruhájáról viszont teljesen elvonta a figyelmet az aca, amin a jelek szerint plasztikai beavatkozások történtek.
Gwen Stefani Forrás: Getty Images for ACM/2019 [DCP Rights, LLC, Academy of Country Music, and Getty Images]/John Shearer/Acma2019
Gwen Stefani Forrás: Getty Images for ACM/2019 [DCP Rights, LLC, Academy of Country Music, and Getty Images]/John Shearer/Acma2019
  • Szintén country énekes férjét kísérte el az eseményre Nicole Kidman, aki stílusleckét adott a vörös szőnyegen: a csipke és a fényes anyag kombinálásával egyszerre volt hagyományos és modern a külseje, de ez a kettősség a ruha szabására is igaz volt. Fantasztikusan nézett ki a színésznő.
Nicole Kidman Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
Nicole Kidman Forrás: Getty Images for ACM/2019 [DCP Rights, LLC, Academy of Country Music, and Getty Images]/Frazer Harrison/Acma2019
Heti trendjelentés: Palvin Barbi elbűvölő külsővel hódíthttp://www.life.hu/trend/20190405-heti-trendjelentes-szerepel-benne-palvin-barbi-emilia-clarke-emily-ratajkowski.htmlA héten néhány filmpremier keltett bennünk várakozást, mindezek mellett Miranda Kerr és Palvin Barbi is meglepetést okoztak. Mutatjuk a legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfiteket. TrendOrigo3 szépségtipp tavaszra, amelyektől testileg-lelkileg is felfrissülhetszhttp://www.life.hu/trend/20190327-szepsegtippek-tavaszra.htmlNemcsak a természet újul meg tavasszal, mi magunk is szomjazzuk ilyenkor a változást, a megújulást. Ha te is ezt érzed, akkor itt az ideje egy kis énidőnek és felfrissülésnek. TrendOrigoTavaszi gardróbfrissítés a fenntarthatóság jegyében: az újrahasznosítástól a tudatos vásárlásighttp://www.life.hu/trend/20190403-a-gardrobfrissites-szabalyai-a-regi-ruhak-uj-elete-tudatos-vasarlas.htmlTavasszal a megújulás vágya éppen olyan természetes érzés, mint az őszi bekuckózási időszak. A napsugarakkal mi is kicsit újjászületünk, ez pedig többek között ideális ahhoz is, hogy megszabaduljunk a feleslegessé vált, nyakunkra nőtt holmiktól, lomoktól – a gardróbunkban is. De mégis hogyan csináljuk? Lehetőleg fenntartható módon! TrendOrigoÍgy hordd a leggingst: kényelmes outfitek a mindennapokrahttp://www.life.hu/trend/20190403-igy-hordd-a-leggingst-kenyelmes-outfitek-a-mindennapokra.htmlNem is olyan régen cikkeztünk arról, hogy a leggingst miért nem lehet nadrágként viselni. Ennek ellenére nem kell máris kiiktatni a ruhatárunkból ezt a kényelmes darabot, csak tudni kell, mivel párosítsuk. Íme, néhány szuper ötlet! TrendOrigo5+1 kozmetikum, amire minden huszonévesnek szüksége vanhttp://www.life.hu/trend/20190322-kozmetikumok-huszoneveseknek.htmlMár tinédzser korban is fontos, hogy az ember a megfelelő arcápolókat használja, főleg, ha különböző bőrproblémái vannak. Huszonévesen pedig, amikor azt gondolnánk, hogy örökre hamvas és feszes marad a bőrünk, akkor végképp nagyon oda kell figyelni rá, hogy mivel és hogyan ápoljuk. Ettől függ ugyanis, hogy valóban szép lesz-e később a bőrünk, vagy sem. TrendOrigoA legdurvább melltartóbakikhttp://www.life.hu/trend/20190318-a-legdurvabb-melltarto-bakik.htmlA melltartó egy igencsak megosztó ruhadarab. Van, aki kifejezetten szereti, és minél többet szeretne belőle, de van olyan nő is, aki csak kényszerből hordja, egy szükséges rossznak tartja. Bárhogy is legyen, ha melltartót viselsz, akkor viseld jól, az alábbi hibákat pedig messziről kerüld el. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.