fashion week flamingó fesztivál Stohl Luca tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jön a nyár és a fesztiválszezon, amikor egyre többen szeretik megmutatni a bőrüket és a testüket. Sokan kedvelik a tetoválásokat, ám csak kevesen vállalnak be egy igazit. Stoh Luca most élő adásban mutatta meg, hogy van egy kevésbé drasztikus alternatíva is.

A fesztiválszezon közeledtével a szoknyák és a nadrágok egyre inkább rövidülnek, az emberek pedig szeretik megmutatni a testüket. Ilyenkor előbukkannak a tetoválások is. Vannak azonban olyanok is, akik nem elég bátrak ahhoz, hogy igazi tetoválást csináltassanak.

A Fem3 Café műsorában Jánosa Katalint látták vendégül, aki különleges grafikákat készít. Ezek a grafikák lemosható tetoválások formájában is megszerezhetők. Egy ilyet próbált ki Stohl Luca is, akinek az alkarjára egy flamingó került.

Mint mondta: a gyerekkorát idézi, amikor a rágógumik csomagolásában lévő tetoválást tette fel vízzel a karjára.

Serena Williams rendszeresen összeöltözik a kislányávalhttp://www.life.hu/trend/20190411-serena-williams-rendszeresen-osszeoltozik-kislanyaval.htmlVan, aki imádja, de olyan is akad, aki utálja, ha egy szülő egyforma ruhába öltözik a gyermekével. Pedig így tesz Serena Williams teniszező is. Imádnivalóak a kislányával. Trend--Az év trendje: már a sztárok is hordják a mikrobikinithttp://www.life.hu/trend/20190410-az-ev-trendje-mar-a-sztarok-is-hordjak-a-mikrobikinit.htmlÚgy tűnik, az év trendje a mikrobikini lesz. Trend--Még mindig hódítanak a csúnya cipők: chunky sneakerek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20190409-meg-mindig-hoditanak-a-csunya-cipok-chunky-sneakerek-tavaszra.html2017-ben készült az első chunky sneaker, ami szépen lassan véget vetett a minimalista cipők korszakának. 2019-ben még mindig él a trend, sőt egyre nagyobb teret hódít magának. A tavaszi–nyári szezonban is az egyik legvagányabb viseletnek számít. TrendOrigoDivatba jött a mellaljvillantós crop tophttp://www.life.hu/trend/20190410-divatba-jott-a-mellalj-villantos-crop-top.htmlPiacra dobták a mellaljvillantós crop topot. TrendOrigoSzigetelőszalag takarja a nők idomait: ez lesz a legújabb divat?http://www.life.hu/trend/20190408-szigeteloszalag-takarja-a-nok-idomait-ez-lesz-a-legujabb-divat.htmlSzigetelőszalaggal ragasztja le a nők idomait a tervező – ez a legújabb kreációja. Trend--Legújabb őrület: ez a bikini nem sokat hagy a képzeletre - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190405-legujabb-orulet-ez-a-bikini-nem-sokat-hagy-a-kepzeletre.htmlA hibátlan barnulás szerelmesei és a férfiak imádni fogják a legújabb bikinit, ami nem sokat hagy a képzeletre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.