Fatima Timbo 122 centisen lett modell – Fotó

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Marcus Hessenberg / Barcroft Images -
modell fotó Fatima Timbo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fatima Timbónak sikerült az, ami keveseknek: 122 centis, ennek ellenére modell lett belőle. 

Az angliai Kentben élő Fatima azért kezdett el modellkedni, hogy segítse a hozzá hasonló embereket a pozitív testképük kialakításában. Persze nemcsak nekik akart segíteni, hanem mindenkinek, aki rosszul érzi magát a bőrében. Megmutatta, hogy 122 centisen is lehet valaki modell, az emberek pedig imádják.

Fatima sikeres modell lett Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Marcus Hessenberg / Barcroft Images

A 22 éves Fatimát 38 ezren követik az Instagramon, rajongóitól rengeteg támogatást kap, amit annak idején a középiskolában nem tapasztalhatott meg. Ott ugyanis folyamatosan terrorizálták, de ma már nem foglalkozik a bántó szavakkal. Csak arra figyel, hogy másoknak is segítsen.

5 + 1 természetes hajápoló termék a gyönyörű hajkoronáérthttp://www.life.hu/trend/20190411-natur-termeszetes-hajapolo-termekek-a-csodaszep-hajert.htmlHa fontos számodra, hogy ne vegyszerekkel szépülj, ha szeretnél olyan termékeket használni, amelyekért nem végeznek állatkísérleteket, és amelyek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, illetve mesterséges illat- és színező anyagokat, akkor ezekért a natúr hajápolókért odáig leszel. Csillogó és dús hajkorona természetesen! TrendOrigoAda megmutatta, milyen, amikor felismerhetetlen egy arcmaszktólhttp://www.life.hu/trend/20190411-ada-megmutatta-milyen-amikor-felismerhetetlen-egy-arcmaszktol.htmlPintér Adrienn, azaz Ada gyakran posztol a közösségi oldalára. Most egy első ránézésre kissé ijesztő fotót mutatot, amelyen egy új arcmaszkot próbál ki. TrendOrigoCsak glitter takarja a nők melleit – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190411-csak-flitter-takarja-a-nok-melleit.htmlMinek ide melltartó? Újabban már csak gyümölcs mintázatú, csillogó glitterrel takarják el a hölgyek a kebleiket. TrendOrigoStohl Luca élő adásban kapott flamingótetoválásthttp://www.life.hu/trend/20190411-stohl-luca-elo-adasban-kapott-flamingo-tetovalast.htmlJön a nyár és a fesztiválszezon, amikor egyre többen szeretik megmutatni a bőrüket és a testüket. Sokan kedvelik a tetoválásokat, ám csak kevesen vállalnak be egy igazit. Stoh Luca most élő adásban mutatta meg, hogy van egy kevésbé drasztikus alternatíva is. TrendOrigoSerena Williams rendszeresen összeöltözik a kislányávalhttp://www.life.hu/trend/20190411-serena-williams-rendszeresen-osszeoltozik-kislanyaval.htmlVan, aki imádja, de olyan is akad, aki utálja, ha egy szülő egyforma ruhába öltözik a gyermekével. Pedig így tesz Serena Williams teniszező is. Imádnivalóak a kislányával. Trend--Az év trendje: már a sztárok is hordják a mikrobikinithttp://www.life.hu/trend/20190410-az-ev-trendje-mar-a-sztarok-is-hordjak-a-mikrobikinit.htmlÚgy tűnik, az év trendje a mikrobikini lesz. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.