Vasvári Vivien merészen dekoltált ruhában pózolt

mell szexi Vasvári Vivien dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien köldökig kivágott ruhában jelent meg egy tegnapi díjátadón.

Vasvári Vivien tett róla, hogy róla beszéljenek a tegnapi Playboy-gálán: az eseményre egy merészen kivágott, csipkés felsőjű estélyéiben ment. A darab, amely kihangsúlyozta nemrég plasztikázott melleit, egyébként remekül állt rajta, erről még fotókat is megosztott az Insta-storyjában. Mutatjuk!

Vasvári Vivien szexi dekoltázsa Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Merész darab Forrás: Instagram/Vavári Vivien

Oláh Gergő kiakadt a hazai trágár szövegű zenészekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-olah-gergo-kiakadt-a-hazai-tragar-szovegu-zeneszekre.htmlOláh Gergő Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDamu Roland visszatérhet a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-damu-roland-visszaterhet-a-szinpadra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra. TV + Sztárok--Csodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív a közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és a férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültek. TV + SztárokOrigoVajna Tímea még nincs kész arra, hogy elmondja, mi történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-vajna-timea-meg-nincs-kesz-arra-hogy-elmondja-mi-tortenik-vele.htmlIsmét Magyarországon tartózkodik Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyéről keveset lehet tudni, közösségi oldalán is alig posztol. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190412-hajdu-peter-kedvese-alfoldy-anna-megosztotta-elso-kozos-fotojukat.htmlBimbózik a szerelem Hajdú Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet a közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigoCicciolina elárverezi a tárgyait és a lakását ishttp://www.life.hu/sztarok/20190412-cicciolina-elarverezi-targyait-es-lakasat-is.htmlA megélhetés miatt árverezi el holmijait Cicciolina, azaz Staller Ilona. Az egykori pornósztár használt fehérneműje és zongorája is kalapács alá kerül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.