Modellversenyt nyert Dubajban a 15 éves Budai Luca

Forrás: Fashion Kids Hungary -
modellverseny gyerekek Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar gyerekek jeleskedtek a Dubajban megrendezett tavaszi International Kids Fashion Weeken. A nemzetközi versenyen a 15 éves Budai Luca tini kategóriában első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat Londonban.

Néhány napja ért haza Dubajból a FashionKids Hungary modellügynökség 13 fős csapata, ahol már hagyományosan minden évben nagyon várják a magyar gyerekeket. A tehetséges gyermekmodellek és kísérőik az International Kids Fashion Weeken vettek részt az Egyesült Arab Emírségekben, ahol több fotózás és divatbemutató szereplői is lehettek.

A divathét egyben modellverseny is volt: számos ország gyermekeit figyelte a zsűri, amely kifejezetten bőkezű volt díjak tekintetében a magyar mezőnnyel. A 15 éves Budai Luca külföldi tervezők ruháiban állt a kifutóra, és nagy büszkeségünkre tini kategóriában első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat Londonban. Luca olyan országok versenyzőit utasította maga mögé, mint India, Afrika vagy Pakisztán.

Budai Luca nyert Dubajban Forrás: Fashion Kids Hungary

A 4 éves Karsai Boglárka a maga korosztályában ugyancsak fődíjat kapott, Németh Csengét a legszebb modellnek választották meg, Gergely Kasszandra pedig különdíjas lett.

A FashionKids Hungary modellügynökség vezetője, Bartalovics Ildikó elmondta: szintén büszkék lehetünk Gál Kristófra és Juhász Danira, akik a fiú kategóriában értek el szép eredményt. Rétegi Lili, Tóth Kira, Maja és Habony Bianka és a 2,5 éves Borsos Judit Zorka pedig a bemutatókon, a versenyeken és a fotózásokon álltak helyt ügyesen.

Legközelebb Las Vegasban izgulhatunk a magyar gyerekmodellek sikereiért.

Pózolás a sivatagban Forrás: Fashion Kids Hungary

Sarka Kata megkérdezte követőit, melyik hajszín áll neki jobbanhttp://www.life.hu/trend/20190414-sarka-kata-megkerdezte-kovetoit-melyik-hajszin-all-neki-jobban.htmlSarka Kata a követői véleményére volt kíváncsi a hajszínével kapcsolatban. TrendOrigoHeti trendjelentés – Scarlett Johansson borzalmasan nézett ki a Bosszúállók premierjénhttp://www.life.hu/trend/20190412-heti-trendjelentes-szerepel-benne-scarlett-johansson-gigi-hadid-bella-hadid.htmlA hét az ACM díjátadó gálával indult, ahol megcsodálhattuk Nicole Kidman csodás szettjét, illetve szörnyülködhettünk Gwen Stefani plasztikázásán. Szerencsére a hét második fele is tartogatott izgalmas pillanatokat. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfiteket! Trend--Ezért hord a méreténél nagyobb cipőt Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20190413-ezert-hord-a-meretenel-nagyobb-cipot-katalin-hercegne.htmlRengeteg nyilvános megjelenésen kell részt vennie Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. A leendő királyné pedig egy remek trükköt alkalmaz annak érdekében, hogy ne fájjon a lába. Trend--Az év trendje: már a sztárok is hordják a mikrobikinithttp://www.life.hu/trend/20190410-az-ev-trendje-mar-a-sztarok-is-hordjak-a-mikrobikinit.htmlÚgy tűnik, az év trendje a mikrobikini lesz. Trend--Tavasszal is hódít a leopárdminta – így viseldhttp://www.life.hu/trend/20190408-tavasszal-is-hodit-a-leopard-mint-igy-viseld.htmlAz őszi–téli szezonban hihetetlen sodrással jött be a a divatba a leopárd- vagy más néven ocelotminta. A trend továbbra is tartja magát, így ha még nem szereztél be egy ocelotmintás ruhadarabot sem, akkor most eljött az ideje. Mi pedig megmutatjuk, hogyan viseld ezt a vagány mintát a tavaszi–nyári időszakban. TrendOrigoACM Awards: Nicole Kidman és Gwen Stefani keltettek feltűnést a díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20190408-acm-awards-trendjelentes-a-dijatadorol.htmlAz ACM, vagyis az American Country Music Awards a kisebb zenei díjátadók között a legfontosabb eseménynek számít az Egyesült Államokban. A vörös szőnyegen ezúttal nem csak a szakma krémje vonult fel, de olyan világsztárok is, mint Nicole Kidman és Gwen Stefani. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.