Joel Alvarez ragasztószalagos kreálmányai nem tetszenek mindenkinek

Forrás: Instagram/thekingoftape -
fashion week Joel Alvarez ragasztószalag bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nagyon népszerű lett a ragasztószalagos bikinik megalkotója, nem mindenki örül ennek a „divatnak”. Joel Alverezről is lerántották a leplet: elárulták, ki is ő valójában. 

Joel Alvarez még a New York-i divathéten is bemutathatta kreálmányait, melyek csupán szigetelőszalagból állnak. Meztelen női testeket von be ragasztóból kivágott formákkal, ezzel írta be magát a divattörténelembe, de nem mindenki örül a hódításának. Sokan felháborítónak tartják a férfi „kollekcióját”, véleményüknek pedig hangot is adtak a közösségi oldalakon.

Nem tetszik mindenkinek ez a projekt Forrás: Instagram/thekingoftape

Nem számít azonban, hogy mi a véleménye a kommentelőknek, ez a projekt sok pénzt hoz Alvareznek a konyhára: egy bemutatója 14 millió forintnak megfelelő fontba kerül. Egy személyes ragasztás és fotózás 133 ezer és 270 ezer forint között mozog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.