Így kell tisztítani a farmert, hogy sokáig tartson

Forrás: Shutterstock -
nadrág farmer tisztítás mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A farmer minden gardrób alapja, és tartós lehet, amennyiben a megfelelő módszerrel tisztítjuk.

Szakértők világítottak rá arra, hogy bizony a legtöbb ember nem tisztítja megfelelően a farmerjét, ráadásul még tárolni sem sikerül jól. Elsőként arra figyelmeztetnek, hogy a farmert nem szabad hajtogatni: vagy a szék karfáján pihentessük, vagy akasszuk fel, akár az ingeket. A gyűrődések ugyanis nem tesznek jót a nadrágnak.

Így kell tisztítani a farmert, hogy sokáig tartson Forrás: Shutterstock

A helyes mosás szabályai pedig rendkívül egyszerűek: húzzuk addig, amíg csak lehet. Havonta maximum egyszer szabad a nadrágot gépbe tenni, ha pedig valami folt kerülne rá, addig azt a területet kell csak kezelni. A havi egyszeri mosásnál pedig ki kell fordítani a nadrágot, és alacsony hőfokon kell kezelni – írja a The Sun.

Melanie Griffith eladta aspeni nyaralóját: mesebeli luxuslak a hegyekbenhttp://www.life.hu/otthon/20190423-melanie-griffith-eladja-aspeni-ingatlanjat-mesebeli-luxuslak-a-hegyekben.htmlA coloradóbeli Aspen a hírességek egyik kedvenc téli üdülőhelye. A festőien szép hegyek között annál is varázslatosabb ingatlanok találhatóak a vidéken. Az egyik közülük Melanie Griffithé, és éppen eladó. OtthonOrigoHázi praktikák a hangyák ellenhttp://www.life.hu/otthon/20190423-hazi-praktikak-a-hangyak-ellen.htmlSokak életét keserítik meg a házakban ilyentájt felbukkanó hangyarajok, amelyek ellen sokféle módszer létezik. Íme, pár házi praktika. OtthonOrigoÍgy legyen szép télikerted a terasz beépítésével!http://www.life.hu/otthon/20190417-igy-legyen-szep-telikerted-a-terasz-beepitesevel.htmlTélikert tavasszal? Igen! A nevével ellentétben ez nem csupán hideg időben kihasználható tér. A terasz beépítésével egy kiváló, egész évben használható kertrészre tudsz szert tenni, ami nem csupán a természet szerelmeseit fogja feltölteni. OtthonOrigoHúsvéti ünnepi asztal: főszerepben a főtt tojáshttp://www.life.hu/otthon/20190416-husveti-unnepi-asztal-teritek-foszerepben-a-fott-tojas.htmlA húsvéti ünnepi asztalról nem hiányozhat a sonka és a főtt tojás, de vannak olyan trükkök, amelyekkel még hangulatosabbá és csodásabbá teheted a díszítését. Ezekből hoztunk most pár példát, amelyeket természetesen abszolút ér a saját ízlésednek megfelelően átalakítani. OtthonOrigoKülön nappalit a gyerekeknek is! – Ezért rendezz be minitársalgót a gyerekszobábanhttp://www.life.hu/otthon/20190414-kulon-nappalit-a-gyerekeknek-is-ezert-rendezz-be-mini-tarsalgot-a-gyerekszobaban.htmlA nappali társalgó, közösségi tér és a családi egység jelképe is egyben. A gyerekszoba ezzel szemben egy kis privát kuckó, ahol a gyerek az úr – egy bizonyos határig persze. Miért is kevernéd a kettőt? Több jó okot is mondunk rá! OtthonOrigoEgyszerű, de látványos húsvéti dekorációk, amelyeket az utolsó pillanatban is elkészíthetszhttp://www.life.hu/otthon/20190415-egyszeru-de-latvanyos-husveti-dekoraciok-az-utolso-pillanatra.htmlHa megcsúsztál a húsvéti előkészületekkel, mégis szívesen készítenél valami egyedi dekorációt saját kezűleg, akkor válassz egyszerű, kevés alapanyagot igénylő DIY ötleteinkből. Ejts útba egy kreatív boltot, és kezdődhet is a kézműveskedés! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.