Szőrös hónaljú modellel reklámoz a Nike

komment szőr hozzászólás reklám hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos nő lázad a szőrtelenítés ellen, a világsztároktól kezdve a hétköznapi nőkig. Most a Nike tett közzé egy olyan reklámfotót, amelyen a modellnek szőrös a hónalja. A kommentelőktől kaptak hideget-meleget. 

A világsztároktól kezdve a hétköznapi nőkig számos nő szeretné megdönteni a szőrös testtel kapcsolatos tabukat. Legutóbb például Bella Thorne vonult szőrös lábbal a vörös szőnyegen.

Most pedig a Nike állt be a sorba. Az Instagram-oldalán tett közzé egy olyan reklámfotót, amelyen a modellnek szőrös a hónalja. A kommentelőktől kaptak hideget-meleget. Van, aki szerint üdvözítő, hogy a világmárkának számító Nike is támogatja, hogy a nők maguk döntsenek a szőrzetükről, ám olyanok is akadnak, akik szerint ez undorító.

"A szőrzet természetes, mindenkinek van" – írja az egyik kommentelő.

"Nem, köszönöm" – írta egy másik hozzászóló, de olyan is akadt, aki csak hányó emotikonokkal fejezte ki véleményét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Big mood @annahstasia.

NikeWomen (@nikewomen) által megosztott bejegyzés,

Szinte teljesen kopasz fejbőrből is dús hajkoronát varázsol ez a spray – videóhttp://www.life.hu/trend/20190425-szinte-teljesen-kopasz-fejborbol-is-dus-hajkoronat-varazsol-ez-a-spray-video.htmlSok férfi küzd a kopaszság problémájával, próbálják takargatni, vagy teljesen kopaszra nyiratkoznak. Egy videó most vírusként terjed a neten, mely egy olyan spray-t mutat be, ami dús hajat varázsol a férfiaknak. Trend--Heti trendjelentés: villantós és királynői estélyi ruhák a Time 100 gálánhttp://www.life.hu/trend/20190426-heti-trendjelentes-szerepel-benne-indya-moore-taylor-swift-naomi-campbell.htmlA hét egyik legjobban várt eseménye a Bosszúállók: Végjáték világpremiere volt, de itt nem ért véget a vörös szőnyeges rendezvények sora. A Time 100 gálán emlékezetes estélyi ruhákat láttunk. Mutatjuk is őket! Trend--Daisy Keech modell megvizsgáltatta a fenekét, hogy bizonyítsa, igazihttp://www.life.hu/trend/20190427-daisy-keech-modell-megvizsgaltatta-feneket-hogy-bizonyitsa-igazi.htmlDaisy Keech megelégelte, hogy rosszindulatú emberek azt terjesztik, hogy a feneke nem valódi: orvosi szakvéleményt kért. TrendOrigoHihetetlen átalakulások! Így változtak meg a nők az orosz stylist keze alatthttp://www.life.hu/trend/20190425-konstantin-bogomolov-orosz-stylist-csodaszeppe-alakitja-a-noket.htmlAz orosz stylist, Konstantin Bogomolov bármilyen korú és külsejű nőből kihozza a természetes szépséget. Nem erőltetett módon, nem tíz réteg alapozóval és maszkhatású sminkkel, hanem természetesen, mindenkinek az egyéniségéhez illően hoz létre új, friss külsőt. Bámulatos! TrendOrigoSelena Gomez csodásan mutatott a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190426-selena-gomez-csodasan-mutatott-a-voros-szonyegen.htmlA tavalyi év nehézségei után ismét a vörös szőnyegen láthattuk tündökölni Selena Gomezt. A fiatal énekesnő látszólag kirobbanó formában van. Trend--A 10 legsikeresebb férfi modell az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20190425-a-10-leghiresebb-ferfi-modell-az-elmult-evtizedekbol.htmlMég a legfoglalkoztatottabb férfi modellek sem olyan híresek, mint női társaik, ráadásul nem is keresnek annyit a legnagyobb kampányokkal sem. Hogy ezt az egyenlőtlenséget kissé kisimítsuk, most bemutatjuk, kik azok a férfiak, akik az elmúlt évtizedekben a divat világát uralták. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.