Bizarr: hódítanak a bőr alá helyezett implantátumok

bizarr implantátum testmódosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre népszerűbb testmódosításnak számítanak a bőr alá helyezett implantátumok.

Ha Steve Haworth neve nem lenne ismerős, eláruljuk, ő a testmódosítás igazi mestere. Hatalmas a népszerűsége, ezt pedig elsősorban az általa kifejlesztett, bőr alá ültethető implantátumoknak köszönheti. Igen, ilyen is létezik: a piercing és a tetoválás már a múlté, ma már a testdudorok a menők.

Mint mondja, először főleg olyan emberek keresték fel, akiknek az volt a céljuk, hogy úgy nézzenek ki, mint a démonok, különböző hüllők vagy macskák.

Sokféle indokkal keresnek meg. Van, akinek ez a felnőttkor felé vezető utat jelenti, míg más valamilyen múltbéli traumát szeretne maga mögött hagyni. Számomra az a boldogság, ha láthatom az arcukon az örömet, hogy tényleg olyan külsőt kaptak, mint amire vágytak” – nyilatkozta a férfi a Daily Starnak.

Billboard 2019: trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190502-billboard-2019-trendjelentes-a-zenei-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Billboard zenei magazin nemcsak slágerlistáiról híres, hanem a díjátadó gálájáról is, amit szerdán este rendeztek Las Vegasban. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a szakma jeles képviselői, de például híres színésznők is megjelentek az eseményen. Trend--A legemlékezetesebb ruhák az elmúlt évek Met-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20190430-a-legemlekezetesebb-ruhak-az-elmult-evek-met-galairol.htmlAz Oscar-gála után a kedvenc vörös szőnyeges eseményünk kétségkívül a Met-gála. A Metropolitan múzeum rendezvényén évről évre új témával állnak elő a rendezők, ami meghatározza az este dress code-ját is. Gyakran már-már jelmezszerű darabokba bújnak a sztárok, hogy a lehető legbravúrosabban kapcsolódjanak az adott kiállítás tematikájához. Ahogy az lenni szokott, idén is május első hétfőjén tartják az eseményt. Erre készülve most összeszedtük az elmúlt évek legemlékezetesebb ruhakölteményeit. TrendOrigoBrianna Lopez modell elárulta, hogyan szabadult meg a pattanásaitól pár hét alatthttp://www.life.hu/trend/20190501-brianna-lopez-modell-elarulta-hogyan-szabadult-meg-pattanasaitol-par-het-alatt.htmlEgy modell elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia néhány hét alatt a kellemetlen pattanásoktól. TrendOrigoHihetetlen átalakulások! Így változtak meg a nők az orosz stylist keze alatthttp://www.life.hu/trend/20190425-konstantin-bogomolov-orosz-stylist-csodaszeppe-alakitja-a-noket.htmlAz orosz stylist, Konstantin Bogomolov bármilyen korú és külsejű nőből kihozza a természetes szépséget. Nem erőltetett módon, nem tíz réteg alapozóval és maszkhatású sminkkel, hanem természetesen, mindenkinek az egyéniségéhez illően hoz létre új, friss külsőt. Bámulatos! TrendOrigoSzinte teljesen kopasz fejbőrből is dús hajkoronát varázsol ez a spray – videóhttp://www.life.hu/trend/20190425-szinte-teljesen-kopasz-fejborbol-is-dus-hajkoronat-varazsol-ez-a-spray-video.htmlSok férfi küzd a kopaszság problémájával, próbálják takargatni, vagy teljesen kopaszra nyiratkoznak. Egy videó most vírusként terjed a neten, mely egy olyan spray-t mutat be, ami dús hajat varázsol a férfiaknak. Trend--Selena Gomez csodásan mutatott a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190426-selena-gomez-csodasan-mutatott-a-voros-szonyegen.htmlA tavalyi év nehézségei után ismét a vörös szőnyegen láthattuk tündökölni Selena Gomezt. A fiatal énekesnő látszólag kirobbanó formában van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.