trendjelentés vörös szőnyeg Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legrangosabb eseménye a Billboard zenei díjátadó volt, de ezt követően is akadtak izgalmak a vörös szőnyegen. Blake Lively például a Pikachu premierjén jelentette be, illetve mutatta meg, hogy harmadik gyermekével várandós. 
  • Csütörtök este a Pikachu New York-i premierjén Blake Lively egy testhezálló, csodaszép sárga ruhában mutatta meg, hogy újra várandós. A kismama mindenkit túlragyogott, ráadásul Ryan Reynoldsszal – ahogy mindig – imádnivalóak voltak.
Blake Lively Forrás: Gretty Images
  • Ezen a héten a színeké volt a főszerep. Kelly Clarkson egy minden tekintetet magára vonzó pink ruhában lépett a vörös szőnyegre. A ruha szabása sem nélkülözte a drámaiságot, ami egyébként nagyon jól állt az énekesnőnek.
Kelly Clarkson Forrás: Getty Images
  • Kevésbé szerettük Julianna Margulies szintén színes választását. Pedig az árnyalat nem volt rossz, de valahogy nem állt össze ez az outfit.
Julianna Margulies Forrás: Getty Images
  • Ha Blake Lively nem szól közbe, valószínűleg Lily Collins lett volna a kedvencünk. A Tolkien premierjén egy igazán különleges ruhában jelent meg. A fenséges forma mellett a fehér alapon finom virágminták is lélegzetelállítóak voltak.
Lily Collins Forrás: Getty Images
  • Katie Holmes általában túlságosan öregesen vagy éppen slamposan öltözik fel. Ezúttal azonban jól választott. Nagyon jól állt neki ez a vagány kosztüm, amit egy korallszínű Chanel táskával dobott fel.
Katie Holmes Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.