Heti trendjelentés: Britney Spears a 90-es években ragadt, és nagyon nem áll jól neki

Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries -
trendjelentés Margot Robbie Winnie Harlow Britney Spears Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten továbbra is a cannes-i filmfesztiválé volt a főszerep, de hoztunk mellé néhány street style szettet is, hogy borzoljuk a kedélyeket. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruháit!
  • Cannes-ban a hét legnagyobb durranása egyértelműen Quentin Tarantino új filmjének, a Volt egyszer egy Hollywoodnak a premierje volt. Ebben az esetben pedig két színész lopta el a show-t, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt. A két sármőr egyébként hasonló szabású öltönyben jelent meg, de Leo sötétkéket, Brad fekete színt választott, utóbbi ráadásul egy spanyol övvel is feldobta a szerelését.
Leonardo DiCaprio és Brad Pitt Forrás: Getty Images
  • A nadrágos outfitekből sem volt hiány a cannes-i vörös szőnyegen. Tarantino filmjében főszerepet játszó Margot Robbie szerelése azonban egyáltalán nem jött be nekünk. Izgalmasabb és szebb is volt Lea Seydoux összeállítása, amit az Oh Mercy! című film bemutatóján viselt.
Margot Robbie és Lea Seydoux Forrás: Getty Images
  • Ha már az izgalmaknál tartunk, meg kell említenünk Winnie Harlow Ralph & Russo ruháját, amely elképesztően vagány volt, de szexi, és közben ízléses is. Imádtuk, ahogy a sminket is!
Winnie Harlow Forrás: Getty Images
  • Nem mondhatjuk el ugyanezt a szintén nagy feltűnést keltő vietnami modellről, Ngoc Trinhről, aki Winnie-hez hasonlóan valószínűleg szexi ruhát akart viselni, de ezzel együtt át is lépte az ízléstelenség határát.
Ngoc Trinh Forrás: Getty Images
  • Hogy egy kis hollywoodi kitekintés se maradjon el, hoztunk két lesifotót is: Britney Spearsről és Michelle Williamsről. Az amúgy sem a jó ízléséről híres Britney nagyon durva szerelésben sétálgatott a pasijával, valószínűleg ha akarnánk se tudnánk ilyen brutál csípőnadrágot beszerezni, az énekesnő feltehetően a 90-es évekből őrizgeti ezt a darabot. Britney valószínűleg azt sem tudja, hogy a crop top már csak magas derekú nadrággal trendi. Michelle Williams laza, kutyasétáltatós szettjét azonban imádtuk. Egyszerű, de mégis mutatós volt.
Britney Spears és Michelle Williams Forrás: Northfoto
Trendjelentés a cannes-i amfAR-gáláról http://www.life.hu/trend/20190524-trendjelentes-a-cannesi-amfar-galarol.htmlA filmpremierek mellett évek óta megrendezik Cannes-ban az amfAR-gálát is. Az AIDS-kutatásért alapítvány rendezvényén rengeteg sztár megjelent, köztük Mihalik Enikő is. Mutatjuk az idei vörös szőnyeges esemény legemlékezetesebb ruháit! TrendOrigoA hasvillantás királynője: Jennifer Lopez megmutatta, hogyan viseljük a crop topothttp://www.life.hu/trend/20190521-a-hasvillantas-kiralynoje-jennifer-lopez-megmutatta-hogyan-viseljuk-a-crop-topot.htmlAz ezredforduló környékén, a kései '90-es években volt kifejezetten nagy divat a crop top. A hasvillantós pólók aztán 2011-ben visszatértek a kifutókra, onnan pedig a vörös szőnyegre, majd a fast fashion üzletekbe. Jennifer Lopez a '90-es években is szívesen hordta ezt a ruhadarabot, de az elmúlt években újra nagy kedvence lett. TrendOrigoKönnyfakasztó divatfotók a 70-es évekből, amelyeket látnod kellhttp://www.life.hu/trend/20190517-konnyfakaszto-divatfotok-a-70es-evekbol-amiket-latnod-kell.htmlManapság a legnagyobb divat a retró. Évről évre változik, hogy éppen melyik évek inspirálják leginkább a divatipart, de gyakran a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek stílusjegyei egyszerre is jelen vannak az aktuális trendekben. Ezúttal azonban a 70-es évekből hoztunk néhány izgalmas divatfotót. TrendOrigoKarl Lagerfeld utódja bemutatta első Chanel-kollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20190514-karl-lagerfeld-utodja-virginie-viard-bemutatta-elso-chanel-kollekciojat.htmlFebruár 19-én, 85 éves korában hunyt el Karl Lagerfeld, korunk egyik legikonikusabb divattervezője. A hír az egész divatvilágot megrázta, hamarosan pedig elindultak a találgatások, hogy ki léphet Lagerfeld helyére a Chanel kreatív igazgatói posztján. TrendOrigoEsőkabátok és gumicsizmák - Szerezd be a legmenőbb darabokat!http://www.life.hu/trend/20190513-esokabatok-es-gumicsizmak-az-esos-majusi-napokra.htmlReméljük, hogy tényleg aranyat ér a májusi eső, hiszen eddig is bőven kijárt belőle, de most újfent esős napok elé nézünk. A kényelmes és vagány darabokról azonban ebben a cudar időben sem kell lemondanod. Mutatjuk a kedvenc esőkabátjainkat és gumicsizmáinkat! TrendOrigoMenyasszonyi ruhák 20 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20190508-menyasszonyi-ruhak-20-ezer-forint-alatt.htmlA sok százezer forintos esküvői ruhát nem mindenki tudja vagy éppen akarja megfizetni. Sok esetben ráadásul egy fast fashion üzletben kapható ruha is igazi szerelem lehet, ha tökéletesen megfelel a menyasszony és az esküvő stílusának. Ha számodra is jól jön az alacsonyabb költségvetés, akkor nézd meg a kínálatot 20 ezer forint alatt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.