A koszos hajvasaló is károsítja a hajat: rendszeresen kell tisztítani

Forrás: Shutterstock -
hajvasaló kosz káros tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendszeres vasalás egyébként sem tesz túl jót a hajnak, de ha nem tisztítod az eszközt, akkor még jobban károsítod a fürtjeidet. 

Rengetegen használnak hajvasalót, hogy a frizurájuk tökéletes legyen. Arról azonban sokan megfeledkeznek, hogy ez az eszköz is koszolódik, az azon hemzsegő baktériumok pedig káros hatással lehetnek a hajra. A különféle hajegyenesítőkből az olajok és a hajról származó szennyeződések is rákerülnek az eszközre, ezért érdemes rendszeresen tisztítani.

A koszos hajvasaló ia károsítja a hajat Forrás: Shutterstock

Ehhez puha vagy nedves törlőkendőt érdemes használni, természetesen az eszköz áramtalanított, lehűlt állapotában. A vasaló tárolására is érdemes odafigyelni: nem szabad köré tekerni a kábelt, ez ugyanis rövidíti az eszköz élettartamát – írja a The Sun.

Magyarország Szépe 2019: íme a döntősökhttp://www.life.hu/trend/20190529-magyarorszag-szepe-2019-ime-a-dontosok.htmlMagyarország húsz legszebb lánya közül néhányan a Life.hu riporterének elmondták, miért jelentkeztek a versenyre. Többen is vannak közöttük, akik nem először próbálkoznak. Íme a Magyarország Szépének mezőnye! TrendOrigoSarka Kata elárulta, milyenek a Magyarország Szépe verseny döntősei – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190529-sarka-kata-elarulta-milyenek-a-magyarorszag-szepe-verseny-dontosei.htmlIsmét megválasztják Magyarország legszebb lányát, 20 induló közül kerül majd ki a győztes, aki a világversenyen képviselheti hazánkat. Sarka Kata a Magyarország Szépe egyik versenyigazgatója a Life.hu-nak a többi között azt is elmondta, mit várhatunk az idei mezőnytől. TrendOrigoMagyarország szépe 2019: Több száz csillogó kristállyal készült az új koronahttp://www.life.hu/trend/20190529-magyarorszag-szepe-2019-bejelentes-az-elo-musorrol-lanyokrol-es-uj-koronarol.htmlIdén is több százan jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, amelynek győztese elnyeri a Miss World Hungary címet és a koronát, illetve ő képviselheti majd Magyarországot a Miss Earth nemzetközi szépségversenyen decemberben, Thaiföldön. A verseny döntőjét június 23-án, vasárnap este 19:30-tól élőben közvetíti majd a Duna TV és a Duna World tévécsatorna. TrendOrigoNem mindenki tündökölt: ezek voltak a cannes-i filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásaihttp://www.life.hu/trend/20190528-ezek-voltak-a-cannesi-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a cannes-i filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjátadók mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. A legjobban öltözött sztárok után a legrosszabb ruhaválasztásokat is összegyűjtöttük! TrendOrigoA top 7 legjobban öltözött sztár az idei cannes-i filmfesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20190527-a-top-7-legjobban-oltozott-sztar-az-idei-cannesi-filmfesztivalrol.htmlA hétvégén véget ért a 72. cannes-i filmfesztivál. Az esemény nemcsak a filmpremierek és a kiosztott díjak miatt izgalmas, a divatrajongókat a vörös szőnyeges bevonulások is legalább akkora izgalomban tartják. Most megmutatjuk, kik voltak az filmfesztivál legjobban öltözött sztárjai! TrendOrigoMiley Cyrusra alig lehet ráismerni – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190527-miley-cyrusra-alig-lehet-raismerni.htmlMiley Cyrus egy tőle szokatlan frizurával lépett ki az utcára. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.