Katalin hercegné megmutatta, hogy virágokból soha nem elég

fashion week virág Katalin hercegné ruha kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi kertet tervezett Katalin hercegné, amelyet nemrégiben nyitottak meg a nagyközönség és a családok előtt. Amikor a királynőnek mutatta be a művét, egy igazán alkalomhoz illő, virágos ruhát viselt, amely részleteiben is figyelemre méltó.

Ahogy mi is megírtuk: családi kertet tervezett Katalin hercegné, amelyet a napokban nyitottak meg a nagyközönség és a családok előtt. Elsőként azonban Vilmos és Katalin gyermekei, valamint a királynő szemlélhette meg az elkészült művet.

Amikor II. Erzsébetet látták vendégül, a hercegné laza, mégis elegáns ruhát viselt. A helyszínhez illően csupa virágminta borította. Bebizonyította azt is, hogy a virágmintából soha nem elég, ugyanis a fülbevalója is ennek a motívumnak a jegyében készült. Lábbeli gyanánt egy éktalpú szandált választott.

A Huffpost cikke szerint ruhája több mint 3 ezer dollárba került. A rajongók imádják a szettjét.

Katalin hercegné imádja a virágokat Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Geoff Pugh

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.