Milliókat költött plasztikára egy nő, hogy bekerüljön egy műsorba, de negyedjére sem válogatták be

plasztikai beavatkozás Love Island valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nő több mint ötmillió forintot költött különböző plasztikai beavatkozásokra, hátha kiválasztják egy valóságshow-ba a külseje miatt. Nem így lett...

Nagy-Britanniában már évek óta hatalmas sikerrel fut a tévében a Love Island. Fiatalok sokasága szeretne bekerülni a társkereső valóságshow-ba, egy 27 éves nő pedig szó szerint mindent elkövetett ezért.

A Mirror azt írja, Emily több mint ötmilliót költött plasztikai sebészre, hátha így kiválasztják, de nem így történt: immár negyedjére utasították vissza a műsor szerkesztői.

És hogy hogyan reagált erre? Természetesen nagyon csalódott, de nem érzi kidobott pénznek ezt a horribilis összeget, ugyanis jól érzi magát a bőrében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@fashionnova everything

(@emiweexo) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

new updates

(@emiweexo) által megosztott bejegyzés,

A koszos hajvasaló is károsítja a hajat: rendszeresen kell tisztítanihttp://www.life.hu/trend/20190530-a-koszos-hajvasalo-ia-karositja-a-hajat-rendszeresen-kell-tisztitani.htmlA rendszeres vasalás egyébként sem tesz túl jót a hajnak, de ha nem tisztítod az eszközt, akkor még jobban károsítod a fürtjeidet. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: íme a döntősökhttp://www.life.hu/trend/20190529-magyarorszag-szepe-2019-ime-a-dontosok.htmlMagyarország húsz legszebb lánya közül néhányan a Life.hu riporterének elmondták, miért jelentkeztek a versenyre. Többen is vannak közöttük, akik nem először próbálkoznak. Íme a Magyarország Szépének mezőnye! TrendOrigoSarka Kata elárulta, milyenek a Magyarország Szépe verseny döntősei – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190529-sarka-kata-elarulta-milyenek-a-magyarorszag-szepe-verseny-dontosei.htmlIsmét megválasztják Magyarország legszebb lányát, 20 induló közül kerül majd ki a győztes, aki a világversenyen képviselheti hazánkat. Sarka Kata a Magyarország Szépe egyik versenyigazgatója a Life.hu-nak a többi között azt is elmondta, mit várhatunk az idei mezőnytől. TrendOrigoEz a szinte átlátszó bikini nem hagy sokat a képzeletre - Fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20190524-ez-a-szinte-atlatszo-bikini-nem-hagy-sokat-a-kepzeletre.htmlAz idei bikinidivat elég sokat felfed a női testekből: ez a fürdőruha még a mellbimbókat is látni hagyja. TrendOrigoNgoc Trinh vietnami modell hatalmasat villantott merész ruhájában a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20190523-ngoc-trinh-vietnami-modell-hatalmasat-villantott-meresz-ruhajaban-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlSorra vonultak a hírességek a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. Ngoc Trinh vietnami modell pedig minden fotós figyelmét elrabolta. Olyan merész ruhát vett fel, hogy szinte mindent megmutatott a testéből. Trend--A hasvillantás királynője: Jennifer Lopez megmutatta, hogyan viseljük a crop topothttp://www.life.hu/trend/20190521-a-hasvillantas-kiralynoje-jennifer-lopez-megmutatta-hogyan-viseljuk-a-crop-topot.htmlAz ezredforduló környékén, a kései '90-es években volt kifejezetten nagy divat a crop top. A hasvillantós pólók aztán 2011-ben visszatértek a kifutókra, onnan pedig a vörös szőnyegre, majd a fast fashion üzletekbe. Jennifer Lopez a '90-es években is szívesen hordta ezt a ruhadarabot, de az elmúlt években újra nagy kedvence lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.