Hódi Pamela szőke hajszín külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela platinaszőkére festette a haját, fotót is mutatott róla.

Hódi Pamela igencsak meglepte a rajongóit a közösségi oldalán, a csinos sztáranyuka ugyanis új külsőt villantott: platinaszőkére festette a haját.

A kommentekből úgy tűnik, a követők tetszését elnyerte az új hajszín, sokak szerint sokkal jobb, mint a korábbi árnyalat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Köldökig kivágott ruhába bújt Jennifer Lawrence – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190606-koldokig-kivagott-ruhaba-bujt-jennifer-lawrence.htmlJennifer Lawrence egy mélyen dekoltált ruhába bújt. Trend--Üvegbe zárt embriók és kihullott fogak – Bizarr ékszerek méregdrágánhttp://www.life.hu/trend/20190603-uvegbe-zart-embriok-es-kihullott-fogak-bizarr-ekszerek-meregdragan.htmlAz ékszerkészítők munkája egyértelműen művészet, ám van, aki inkább egyfajta önmegvalósításként tekint az általa megálmodott és létrehozott kiegészítőkre. Az ilyen felfogásból születhetnek csodálatot ébresztő vagy épp furcsa, szinte megmagyarázhatatlan darabok. A következőkben ez utóbbira hoztunk példákat. TrendOrigoKatalin hercegné tündökölt a Donald Trumpnak adott vacsoránhttp://www.life.hu/trend/20190604-katalin-hercegne-tundokolt-a-donald-trumpnak-adott-vacsoran.htmlDonald és Melania Trump tiszteletére adott vacsorát II. Erzsébet királynő. Vilmos herceg és Katalin hercegné is megjelent, a háromgyermekes édesanya pedig csodás megjelenésével uralta a termet. Trend--A koszos hajvasaló is károsítja a hajat: rendszeresen kell tisztítanihttp://www.life.hu/trend/20190530-a-koszos-hajvasalo-ia-karositja-a-hajat-rendszeresen-kell-tisztitani.htmlA rendszeres vasalás egyébként sem tesz túl jót a hajnak, de ha nem tisztítod az eszközt, akkor még jobban károsítod a fürtjeidet. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: íme a döntősökhttp://www.life.hu/trend/20190529-magyarorszag-szepe-2019-ime-a-dontosok.htmlMagyarország húsz legszebb lánya közül néhányan a Life.hu riporterének elmondták, miért jelentkeztek a versenyre. Többen is vannak közöttük, akik nem először próbálkoznak. Íme a Magyarország Szépének mezőnye! TrendOrigoNem mindenki tündökölt: ezek voltak a cannes-i filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásaihttp://www.life.hu/trend/20190528-ezek-voltak-a-cannesi-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a cannes-i filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjátadók mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. A legjobban öltözött sztárok után a legrosszabb ruhaválasztásokat is összegyűjtöttük! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.