Magyarország Szépe 2019: a Life.hu olvasói szerint ő a legszebb lány a döntősök közül

szavazás szépségverseny Magyarország Szépe 2019 döntő Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olvasóink megszavazták: szerintük Csonka Rebeka a legszebb lány a Magyarország Szépe döntősei közül.

Múlt héten kiderült, ki az a 20 lány, aki bejutott a Magyarország Szépe 2019 döntőjébe. A sajtótájékoztatót követően megszavaztattuk a Life.hu olvasóival, szerintük ki a legszebb, kinek a fejére illene leginkább a korona.

A barna szépség a szavazatok 51 százalékát gyűjtötte be, mögötte jócskán lemaradva 10-10 százalékkal Gaál Tímea és Nagypál Krisztina végzett.

Kis Virág és Ollári Barbara 5-5 százalékot gyűjtött, míg Bukta Lili és Hegedűs Zoé 3-3 százalékot kapott.

Csonka Rebeka Forrás: Borzi Vivien
Hódi Pamela hajszínt váltott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190606-hodi-pamela-hajszint-valtott.htmlHódi Pamela platinaszőkére festette a haját, fotót is mutatott róla. TrendOrigoKöldökig kivágott ruhába bújt Jennifer Lawrence – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190606-koldokig-kivagott-ruhaba-bujt-jennifer-lawrence.htmlJennifer Lawrence egy mélyen dekoltált ruhába bújt. Trend--Üvegbe zárt embriók és kihullott fogak – Bizarr ékszerek méregdrágánhttp://www.life.hu/trend/20190603-uvegbe-zart-embriok-es-kihullott-fogak-bizarr-ekszerek-meregdragan.htmlAz ékszerkészítők munkája egyértelműen művészet, ám van, aki inkább egyfajta önmegvalósításként tekint az általa megálmodott és létrehozott kiegészítőkre. Az ilyen felfogásból születhetnek csodálatot ébresztő vagy épp furcsa, szinte megmagyarázhatatlan darabok. A következőkben ez utóbbira hoztunk példákat. TrendOrigoKatalin hercegné tündökölt a Donald Trumpnak adott vacsoránhttp://www.life.hu/trend/20190604-katalin-hercegne-tundokolt-a-donald-trumpnak-adott-vacsoran.htmlDonald és Melania Trump tiszteletére adott vacsorát II. Erzsébet királynő. Vilmos herceg és Katalin hercegné is megjelent, a háromgyermekes édesanya pedig csodás megjelenésével uralta a termet. Trend--CFDA Fashion Awards: Jennifer Lopez és Palvin Barbi voltak az este sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20190604-cfda-fashion-awards-2019-jennifer-lopezzel-es-palvin-barbival.htmlA legjobb divattervezőket díjazzák az évente megrendezett CFDA-gálán. A New York-i eseményre ezúttal is látványos ruhákban érkeztek a sztárok, köztük Jennifer Lopez, aki idén elnyerte a Fashion Icon díjat, de a magyar modell, Palvin Barbi sem hiányzott a díjátadóról. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigoA koszos hajvasaló is károsítja a hajat: rendszeresen kell tisztítanihttp://www.life.hu/trend/20190530-a-koszos-hajvasalo-ia-karositja-a-hajat-rendszeresen-kell-tisztitani.htmlA rendszeres vasalás egyébként sem tesz túl jót a hajnak, de ha nem tisztítod az eszközt, akkor még jobban károsítod a fürtjeidet. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.