Itt egy egyszerű trükk arra, ha túl bő a nadrágod

trükk nadrág farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen osztották meg Facebookon azt a videót, amelyen egy nő mutat be egy egyszerű, a hétköznapokban is hasznos trükköt.

Sokakkal előfordul, hogy fogyásuk miatt lötyögnek rajtuk a nadrágjaik. Nem kell azonban megválni a régi ruhadaraboktól sem, egy egyszerű trükkel könnyen megoldható a probléma. A Facebookon kezdett el terjedni az a videó, amelyet egy Megan nevű hölgy töltött fel – számolt be róla a The Sun.

Nézzük a lépéseket!

1. Fogd meg a farmer gombját, majd húzd az első övtartó mögé.

Elképesztő trükk Forrás: Facebook

2. Így gombold be és cipzárazd össze.

Sok nőnek lehet hasznára ez a kis trükk Forrás: Facebook
Smink nélküli fotót posztolt Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20190607-smink-nelkuli-fotot-posztolt-toth-gabi.htmlTóth Gabi meg akarja mutatni, hogy a természetes szépség sokféle, és szeretné, ha a nők elfogadnák önmagukat szeplőikkel, esetleges bőrhibáikkal együtt is. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoEsküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhát válassz!http://www.life.hu/trend/20190605-ilyen-ruhat-valassz-eskuvore-vendegkent.htmlJavában dübörög az esküvői szezon, jönnek a nyári frigyek. Vendégként okozhat némi fejfájást, hogy milyen ruhát viselj a nagy napon, ezért most szeretnénk ebben segítséget adni. Következzen egy kis divatetikett és egy bazár kedvenc üzleteink kínálatából. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: a Life.hu olvasói szerint ő a legszebb lány a döntősök közülhttp://www.life.hu/trend/20190606-magyarorszag-szepe-2019-a-lifehu-olvasoi-szerint-o-a-legszebb-lany-a-dontosok-kozul.htmlOlvasóink megszavazták: szerintük Csonka Rebeka a legszebb lány a Magyarország Szépe döntősei közül. TrendOrigoHeti trendjelentés: felismerhetetlenre sminkelték Kristen Stewartothttp://www.life.hu/trend/20190531-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kristen-stewart-reese-witherspoon.htmlVéget ért a cannes-i filmfesztivál, így ezen a héten már francia vörös szőnyeg nélkül maradtunk, és volt is némi hiányérzetünk. Az élet viszont megy tovább, most megmutatjuk a hét legemlékezetesebb outfitjeit! TrendOrigoMilliókat költött plasztikára egy nő, hogy bekerüljön egy műsorba, de negyedjére sem válogatták behttp://www.life.hu/trend/20190531-milliokat-koltott-plasztikai-mutetre-egy-no-hogy-bekeruljon-a-tevemusorba-de-negyedjere-sem.htmlEgy brit nő több mint ötmillió forintot költött különböző plasztikai beavatkozásokra, hátha kiválasztják egy valóságshow-ba a külseje miatt. Nem így lett... TrendOrigoA koszos hajvasaló is károsítja a hajat: rendszeresen kell tisztítanihttp://www.life.hu/trend/20190530-a-koszos-hajvasalo-ia-karositja-a-hajat-rendszeresen-kell-tisztitani.htmlA rendszeres vasalás egyébként sem tesz túl jót a hajnak, de ha nem tisztítod az eszközt, akkor még jobban károsítod a fürtjeidet. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.