Heti trendjelentés: így viseli a nyár egyik alapdarabját Eva Longoria

trendjelentés Zendaya Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hét, újabb trendjelentés. Hollywoodban az elmút napok eseményein a kosztüm, illetve a blézer dominált, ami az idei tavaszi-nyári szezon egyik alapdarabjának számít, és ezek szerint a sztárok is imádják.
  • Nagy kedvencünk volt Eva Longoria összeállítása. Nemcsak a szín, de a szabás is tökéletes volt, a kicsit oversize, hosszított blézer most kifejezetten nagy trend. Laza volt, mégis elegáns, ráadásul kifejezetten nyárias.
Eva Longoria Forrás: Northfoto
  • Másik favoritunk a Pókember női főszereplőjének, Zendayának az összeállítása volt. A maszkulin stílusjegyek domináltak benne, mégis rendkívül nőies volt, na és persze klasszikus és elegáns.
Zendaya Forrás: Getty Images
  • Kicsit pasztellesebb, de szintén sárga árnyalatot választott Lionel Richie modell lánya, Sofia, aki a szexibb vonalat hozta, a blézer alatt ugyanis nem viselt semmit.
Sofia Richie Forrás: Getty Images
  • Valamivel rövidebb fazonú blézeres összeállításra szavazott Noomi Rapace színésznő. A tetovált lányként megismert Noomi outfitjében elsősorban a ruhája és a haja színe közti összhang fogott meg bennünket. A színésznő 2019 nyarának egyik legszebb árnyalatát választotta hajszínnek, mégpedig a Mihalik Enikő által is kedvelt peach cobbler árnyalatot.
Noomi Rapace Forrás: Northfoto, Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.