Gelencsér Tímea: "A Magyarország Szépével szerzett ismertség rengeteg kaput nyit ki"

Exatlon Hungary Gelencsér Tímea Magyarország Szépe 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este kiderül, a 16 döntős lány közül kinek a fejére kerül a Magyarország Szépe koronája. A győztes egy több millió forint értékű új autóval, egymilliós reklámszerződéssel, valamint kétfős, egzotikus utazással lesz gazdagabb, és természetesen ő képviseli hazánkat a világversenyen. Gelencsér Tímea, a 2016-os mezőny győztese arról beszélt, mennyire változott meg az élete három évvel ezelőtt.

"Az egyéves királynőségem alatt bármilyen ügy mögé álltam, az több emberhez jutott el, így nagyobb volt a felelősségem is, de a világverseny már önmagában hatalmas élményt jelentett. A Magyarország Szépével szerzett ismertség rengeteg kaput nyit ki, és ha ezekkel a lehetőségekkel élünk, lehet fejleszteni magunkat és a karrierünket. Hiába volt sportolói múltam, az Exatlonra sem lett volna esélyem a szépségverseny nélkül. Aki királynő szeretne lenni, annak szívből kell csinálnia az egészet, máshogy nem megy" – nyilatkozta a Borsnak a szépség.

Timi minden erejével küzdött a TV2 vetélkedőjében is, ezüstérmes lett. A kiesése után a csatornának adott interjújában mondta el, hogyan élte meg a verseny pillanatait, és milyen volt hazatérni újra Magyarországra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.