Magyarország Szépe 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este rendezik meg a Magyarország Szépe 2019-es versenyét, amelyet a Duna Televízió és a Duna World közvetít 19:30-tól. A csatorna A királynők útja című werkfilmjében azt is megmutatta, mi van a kulisszák, a szépség, a mosoly és a csillogás mögött. 

16 lány áll ma este színpadra, és mutatja meg magát a zsűrinek és a közönségnek. Közülük kerül ki az az egy, aki decemberben részt vesz a thaiföldi világversenyen. Azt talán kevesen tudják, hogy a csillogás, a gyönyörű ruhák és végül a korona kemény munka eredménye.

A csatorna werkfilmet készített arról, hogyan jutott el a 20 döntős lány közül 16 a hazai, végső megméretésre.

Rogán Cecília, a Miss World Hungary egyik licenctulajdonosa arról beszélt, hogy idén jelentkeztek a legtöbben a versenyre. "Erős mezőny lesz, és nehéz lesz a zsűri dolga idén" – nyilatkozta, és hozzátette, nagyon szépek a lányok.

Rogán Cecília Fotó: Polyak Attila - Origo

Dobó Ági 2010-ben nyerte el a Miss World Hungary címet. Ő arról beszélt, hogy elsőként mindig a lányok arcát nézi meg, és nagy hangsúlyt helyez a kisugárzásra is.

Dobó Ági Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Borz Vivien fotográfus szintén az arcra koncentrál, aztán a testalkatra. "Azon többet lehet javítani, mint hogy ki milyen arci adottságokkal rendelkezik" – indokolta.

Kulcsár Edina, a 2014-es verseny győztese, a világ egykor második legszebb lánya, Európa szépe arra is kíváncsi, hogy a lányok hogyan indokolják a válogatón, hogy a top 20-ban van a helyük.

Az előversenyek során négy lánytól elköszöntek a szervezők. Voltak, akik könnyezve búcsúztak, mások pedig a sikerüknek örültek. Az alversenyeken a Life.hu riportere is ott volt, a győztesekkel készült interjút itt nézhetitek meg.

A Miss Bikini alverseny győztese Nagypál Krisztina lett.

Nagypál Krisztina Forrás: Borzi Vivien

A Miss Sport alversenyt Márton Fanni nyerte.

Márton Fanni Forrás: Borzi Vivien

Miss Talent idén Magosi Viktória lett.

Magosi Viktória Forrás: Borzi Vivien

Miss Beautyface elnevezésű alversenyen Csonka Rebeka bizonyult a legjobbnak.

Forrás: Borzi Vivien

Miss Charityt a lányok maguk szavazták meg: ő Gaál Tímea lett.

Gaál Tímea Forrás: Borzi Vivien

A verseny döntőjének szakmai zsűrijében helyet foglalnak a Miss World Hungary licenctulajdonosai, Sarka Kata, illetve a Nakama & Partners ügyvezető igazgatója, Rogán-Gaál Cecília is. Rajtuk kívül segítik a győztes lány kiválasztását többek között: Borzi Vivien fotós, Csángó Tamás divattervező, Hajas László mesterfodrász, Maráczi Ákos, a Csók István-galéria tulajdonosa, Jakab Zoltán, a Crystal Nails ügyvezetője, Gulyás István, az MTVA műsorvezetője és Krasznai Zsolt plasztikai sebész, illetve Kulcsár Edina, a Miss World 2014-es év győztese is. Az új koronáról és arról, hogy mi mindennel lehet gazdagabb a mai győztes, korábbi cikkünkben olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.