Ő a világ legszexibb darukezelője – fotók

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jessica Bruintjes/Mediadrumworld.Com / Jessica Bruintjes -
modell daru munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatjuk a világ legszexibb darukezelőjét: a holland Jessica imádja a munkáját.

A 27 esztendős Jessica egy meglehetősen férfias foglalkozást választott magának: darukezelőként dolgozik. A holland lány 18 esztendős volt, amikor eldöntötte, szeretne bekerülni a családi vállalkozásba. Édesapja legnagyobb meglepetésére azonban nem a papírokkal akart foglalkozni az irodában, hanem a darut kezelni.

Jessica imádja a munkáját Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jessica Bruintjes/Mediadrumworld.Com / Jessica Bruintjes

Ezután engedélyt és jogosítványt szerzett teherautóra és darura, és azóta munkaidejében ablakkereteket vagy betontömböket emelget a magasból.

Imádja a munkáját, ugyanakkor többször találta magát szembe nehézségekkel: a férfiak eleinte szóba sem álltak vele csak azért, mert nő. Mint mondja, nagyon keményen kellett dolgoznia, hogy elfogadják.

Modellnek is elmehetne Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jessica Bruintjes/Mediadrumworld.Com / Jessica Bruintjes
Nagypál Krisztina: "Egy varázslatos álom vált valóra" http://www.life.hu/trend/20190623-nagypal-krisztina-nyerte-meg-a-magyarorszag-szepe-2019-versenyet-interju-video.htmlNagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe 2019 versenyét. A mindent eldöntő show után beszélgettünk vele és Sarka Katával, a verseny licenctulajdonosával is. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Lakatos Lilla kapta a közönségdíjathttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-lakatos-lilla-kapta-a-kozonsegdijat.htmlA 2019-es Magyarország Szépe közönségdíjasának, Lakatos Lillának Rogán Cecília adta át a díjat. TrendOrigoMagyarország Szépe - Emlékszel még rájuk? Íme, az elmúlt öt év győzteseihttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-kulcsar-edina-szarvas-andrea-kiss-daniella-gelencser-timea-koroknyai-virag.htmlVasárnap kiderül, ki képviselheti hazánkat a Miss World szépségversenyen Thaiföldön. A Magyarország Szépe döntőjébe tizenhat lány jutott be, közülük választ ma este a zsűri és a közönség. A legtöbb szavazatot begyűjtő lánynak a tavalyi győztes, Szarvas Andrea adja át a koronáját. Cikkünkben most visszatekintünk az elmúlt öt év versenyeire, felelevenítjük, hogy kik voltak azok a lányok, akik a világversenyen is megmérették magukat. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: így készültek fel a lányok az élő show-rahttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-a-kiraylno-utja.htmlVasárnap este rendezik meg a Magyarország Szépe 2019-es versenyét, amelyet a Duna Televízió és a Duna World közvetít 19:30-tól. A csatorna A királynők útja című werkfilmjében azt is megmutatta, mi van a kulisszák, a szépség, a mosoly és a csillogás mögött. TrendOrigo21 évesen teljesen megőszült: mára megunta, hogy fesse a hajáthttp://www.life.hu/trend/20190621-21-evesen-teljesen-megoszult-mara-megunta-hogy-fesse-a-hajat.html43 évesen sokkal szexibbnek érzi magát az a nő, aki mindössze 21 esztendős volt, hogy megőszült. TrendOrigoFigyelj a Holdra! Szépségápolás az égitest ritmusának megfelelőenhttp://www.life.hu/trend/20190620-a-hold-es-a-szepsegapolas-kapcsolata.htmlA 21. századi, főleg a városi ember nagyon eltávolodott a természettől. Pedig annak stresszcsökkentő, életminőséget javító hatása már bizonyított. A természet ritmusa ráadásul sokkal több szinten hat az életünkre, mint gondolnánk. A hozzánk legközelebb álló égitest, a Hold mozgása is sok mindent befolyásol, még a szépségápolási rituáléinkat is megéri hozzá igazítani. Hogy miképpen, azt most eláruljuk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.