Heti trendjelentés: Chrissy Teigen plusz 10 kilójával szebb, mint valaha

Chrissy Teigen Ciara trendjelentés Zendaya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok ezen a héten kifejezetten az élénk, nyárias színeket keresték a tűzpirostól a sárga különböző árnyalatáig. Mutatjuk is a hét legpezsdítőbb outfitjeit.
  • Zendaya, a Pókember női főszereplője egy talkshow felvételére érkezett ebben a narancsszínű, rendkívül sikkes és játékos Carolina Herrera ruhában. Káprázatosan festett!
Zendaya Forrás: Northfoto
  • Sötétnarancsosabb árnyalatot választott Ciara, de nemcsak a szín, a szabás is látványosra sikerült. A méretes vállak, a ráncolások, az oldalt hosszított fazon a Jean Paul Gaultier divatházat dicséri.
Ciara Forrás: Getty Images
  • A válófélben lévő Irina Shayk jól ötvözte az elegánsabb és a vagány, rockosabb darabokat. A napsárga árnyalat és a fekete szín is kiváló párosítás volt. Teljes az összhang!
Irina Shayk Forrás: Northfoto
  • Chrissy Teigen stílusérzéke maga a tökély, imádjuk, bármit is vesz fel. A modell ráadásul szebb, mint valaha, pedig saját bevallása szerint plusz 10 kiló van rajta. Lánya születését követően Chrissy szülés utáni depresszióban szenvedett, ekkor volt életében a legvékonyabb. Fia születése után viszont rajta maradt plusz 10 kiló, amit nem is szeretne leadni, mert ahhoz túlságosan imád enni, ráadásul boldog így.
Chrissy Teigen Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.