Céline Dion merész ruhát öltött: a villantást kockáztatta

Céline Dion ruha villantás merészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Céline Dion merész ruhát választott: a villantást kockáztatta ezzel az öltözékkel.

Céline Dion elképesztően érdekes, ugyanakkor merész ruhát öltött. Az 51 éves énekesnő még a villantást is kockáztatta az öltözékével, ugyanis a kivágott dekoltázsú ruha alá nem vett fel melltartót. Bármikor elcsúszhattak volna a dressz szálai, de nagyon úgy tűnik, hogy Céline Dion nem aggódott azért, hogy netán többet mutat a kelleténél.

Céline Dion merész ruhája Forrás: NurPhoto/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Mehdi Taamallah
Meg Ryan arca egészen normálisan néz ki - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190701-meg-ryan-arca-egeszen-normalisan-nez-ki.htmlÚgy tűnik, hogy Meg Ryan is belátta, a plasztika többet árt neki, mint használ. Trend--Heti trendjelentés: Chrissy Teigen plusz 10 kilójával szebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20190628-heti-trendjelentes-szerepel-benne-chrissy-teigen-zendaya-ciara.htmlA sztárok ezen a héten kifejezetten az élénk, nyárias színeket keresték a tűzpirostól a sárga különböző árnyalatáig. Mutatjuk is a hét legpezsdítőbb outfitjeit. Trend--Sirokai Diána plus size modell mély dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190624-sirokai-diana-plus-size-modell-mely-dekoltazst-villantott.htmlSirokai Diána mély dekoltázsával varázsolta el a rajongóit. TrendOrigoVasaló alakú cipőt dobott piacra a Nike, felháborodtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/trend/20190624-vasalo-alaku-cipot-dobott-piacra-a-nike-felhaborodtak-a-kommentelok.htmlVasalóra emlékeztető cipőt dobott piacra a Nike. A sportmárka oldalán háborognak a kommentelők, főként azért, mert ezt a modellt kifejezetten nőknek ajánlják. TrendOrigoMég hogy a kor számít! Gyönyörű modellek 60 feletthttp://www.life.hu/trend/20190628-gyonyoru-orosz-modellek-60-felett.htmlA fiatalságkultusz szerencsére visszaszorulóban van. Hollywoodban sem mindenki plasztikáztat, a méltóságteljes öregedés hívei egyre többen vannak, és egyre jobban megbecsülik őket. TrendOrigoÁlomszép ékszerek magyar tervezőktől, akiket a természet inspirál http://www.life.hu/trend/20190626-alomszep-ekszerek-magyar-tervezoktol-akiket-a-termeszet-inspiral.htmlEgy könnyed, nyári összeállításban igazán jól érvényesülnek az ékszerek. Most ráadásul olyan darabokat mutatunk nektek, amelyeket magyar tervezők készítettek, és az ihletforrás minden esetben a csodálatos természet volt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.