Heti trendjelentés: Céline Dion nagy meglepetést okozott a párizsi divathéten

Forrás: Getty Images/Claudio Lavenia -
Meg Ryan trendjelentés Párizsi Divathét Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában dübörög az haute couture divathét Párizsban. A csodálatos tervezők és kollekciók mellett természetesen divatrajongó hírességekből sem volt hiány. Mutatjuk a legizgalmasabb szetteket!
  • Céline Dion, aki néhány hónapja még kissé ijesztő fogyásával került a címlapokra, most a divathét királynője volt. Különösen imádtuk az Alexandre Vauthier Haute Couture show-ra választott, elképesztően sikkes ruháját.
Céline Dion Forrás: Getty Images
  • Kevésbé feltűnő, de nagyon is stílusos jelenség volt Olivia Palermo, akinek rendszerint odáig vagyunk a maszkulinabb, nadrágos összeállításaiért. A Elie Saab Haute Couture bemutatóra választott szettje is fantasztikus volt.
Olivia Palermo Forrás: Getty Images
  • A drámaibb hatást hozta Christina Aguilera a Victor&Rolf Haute Couture show-n. A monumentális kabátról csak az énekesnő kissé eltorzult arca vonta el a figyelmet. Hol van már az a természetes szépség?
Christina Aguilera Forrás: Getty Images
  • Egyik kedvenc modellünk, Gigi Hadid tőle kissé szokatlan szerelésben jelent meg a Vogue által szervezett vacsorán. A Burberry by Riccardo Tisci összeállításban sok extrém részlet van, a melegítőnadrágtól kezdve a sok kristályon át az ujjmegoldásig.
Gigi Hadid Forrás: Getty Images
  • Meg Ryan nem különösebben izgalmas szerelésben, de ott volt a Schiaparelli Haute Couture show-n. Meg Ryan az a színésznő, akinél a leginkább sajnáljuk, hogy túltolta a plasztikát. Példát vehetne a méltóságteljes öregedés híveiről.
Meg Ryan Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.