Erdélyi Mónika smink nélküli fotót posztolt

fotó smink nélkül Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika szokatlan külsővel mutatta meg magát a követőinek: így néz ki smink nélkül. 

Erdélyi Mónika szokatlan fotót posztolt magáról a közösségi oldalára. A celeb smink nélkül mutatta meg az arcát. "Szeretek sminkelni, mert jót lehet játszani a színekkel, árnyalatokkal. A nyaraláson azonban nincs smink, sem utólagos korrekció" – írta a fotóhoz, ami nagyon elnyerte a követők tetszését. Rajongói szerint Mónika így is nagyon szép.

Kovács Patríciát rendszeresen csúfolta nagybátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190709-kovacs-patriciat-rendszeresen-csufolta-nagybatyja.htmlKovács Patríciát sokszor csúfolták gyerekként, a legfájóbb mondatokat éppen egy családtagjától kellett elviselnie. TV + Sztárok--Fördős Zé közös képet posztolt 17 évvel fiatalabb barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-fordos-ze-kozos-kepet-posztolt-17-evvel-fiatalabb-baratnojevel.htmlFördős Zé mág jó ideje boldog fiatalabb párja mellett, akit most először láthatunk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBB Évi és a fia kapcsolatáról vallott egy rokonhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-bb-evi-es-a-fia-kapcsolatarol-vallott-egy-rokon.htmlBB Évi lába alól kicsúszott a talaj a valóságshow után, és azóta sem jött rendbe az élete. Gyermekeivel sem tartja a kapcsolatot. TV + Sztárok--Schobert Norbi 8 éves fiát, Zalánt nem engedték felszállni a repülőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190709-schobert-norbi-8-eves-fiat-zalant-nem-engedtek-felszallni-a-repulore.htmlKomoly problémával találta szemben magát Schobert Norbi és családja, amikor fel akartak szállni a Ciprusról hazafelé tartó repülőgépre: 8 éves fiukat nem engedték fel. TV + SztárokOrigoAggódnak a rajongók Korda Györgyért: többször leült hétvégi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-aggodnak-a-rajongok-korda-gyorgyert-tobbszor-leult-hetvegi-koncertjen.htmlA Bánki-tónál lépett fel a hétvégén Korda György és Balázs Klári. A táncdalénekes a koncert során többször megpihent egy színpadra állított széken: a rajongók aggódnak érte, de az énekesnő mindenkit megnyugtatott: nincs baj, ez a koreográfia része.TV + Sztárok--A visszatérést tervezte a halála előtt Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-a-visszaterest-tervezte-a-halala-elott-ambrus-zoltan.htmlAmbrus Zoltánnak voltak tervei: nagy visszatérésre készült halála előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.