Csodaszép nyári körömtrend: kvarchatás, amit te magad is elkészíthetsz

kvarc rózsakvarc köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rátaláltunk az egyik legszebb körömtrendre, amit valaha láttunk. Letisztult, mégis látványos, különleges, egyedi, egyszerűen meseszép. A trendet egy gyönyörű ásvány, a rózsakvarc inspirálta. 

Nem is olyan régen az ombre körmöket méltattuk, ami egy igazi bohókás, unikornisos, fesztiválos életérzést ad. A kvarckörmökben is megvan a nyári életérzés, de összességében nőiesebb, sikkesebb, romantikusabb hatású.

A csodaszép márványos, kvarcos mintát a rózsakvarc nevű ásvány inspirálta, ami a női princípiumhoz kapcsolódik. Ősidők óta ismerik, főleg a női termékenység fokozására, szívfájdalmak gyógyítására, szerelemvonzásra használták. Egyébiránt nyugtató, önbizalomnövelő hatású, segíti az önismeretet, illetve az érzelmi blokkok feloldását. A szeretet köve. Ha elkészíted ezt a csodaszép manikűrt, egy kvarcékszert is beszerezhetsz hozzá, hogy élvezd jótékony hatásait.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát:

Forrás: Instagram/st8cy, Instagram/nailsbgoodhttp://www.life.hu/trend/galeria/20190718-kvarc-hatasu-kormok-igy-keszitsd-el.htmlmiddleon1200600

Ha elkészítenéd, ebből a videóból tudsz inspirációt meríteni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.