Megyeri Csilla rózsaszín hajra váltott – fotó

fotó Megyeri Csilla hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla alaposan átalakult. Felismered?

Megyeri Csilla sötét fürtjeit rózsaszínre cserélte. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy befestette a haját, csak egy parókát vett fel.

A celeb pin-up girlként pózol legújabb fotóján.

Édesapja halála után nyugtatókon élt Megyeri Csilla

Édesapja haláláról és az azt követő fájdalmas időszakról vallott Megyeri Csilla.

Angelina Jolie átlátszó fehér ruhában mutatkozott - nem húzott melltartóthttp://www.life.hu/trend/20190709-angelina-jolie-atlatszo-feher-ruhaban-mutatkozott-nem-huzott-melltartot.htmlAngelina Jolie Párizsban járt, hogy új filmjét népszerűsítse. Sikerült... Trend--Fürdőruhában fotózták Sarah Jessica Parkerthttp://www.life.hu/trend/20190709-furdoruhaban-fotoztak-sarah-jessica-parkert.htmlA Szex és New York című sorozat Carrie-jeként lopta be magát a világ szívébe Sarah Jessica Parker, aki most megmutatta, hogy 54 évesen is bátran mutathatja meg az alakját a strandon. Trend--Erdélyi Mónika smink nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20190709-erdelyi-monika-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlErdélyi Mónika szokatlan külsővel mutatta meg magát a követőinek: így néz ki smink nélkül. Trend--Kulcsár Edina haja kétszínű lett – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190707-kulcsar-edina-haja-ketszinu-lett-foto.htmlKulcsár Edina kétszínű lett, már ami a haját és a sminkjét illeti. Az idei Balaton Soundra mindent beleadott. TrendOrigoKoroknyai Virág szemüvegben szelfizett – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190705-koroknyai-virag-szemuvegben-szelfizett-foto.htmlKoroknyai Virág egykori szépségkirálynő szemüvegben szelfizett. Vajon ezentúl gyakran látjuk majd így? TrendFotó: Polyák Attila - OrigoMelanie Griffith megmutatta testét fekete bikiniben – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190704-melanie-griffith-megmutatta-testet-fekete-bikiniben-foto.htmlMelanie Griffith a harmincas nőket is maga mögé utasítja csodás alakjával. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.