Trendet teremtett: Meghan hercegné ékszerére vágyik mindenki

fashion week nyaklánc Meghan Markle Meghan hercegné ékszer Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy "A" betűt visel a nyakláncán Meghan hercegné, amely bizonyára újszülött kisfiának, Archine-nak a nevét jelképezi. Az ékszert készítő céget megrohamozták a vásárlók.

A wimbledoni teniszbajnokságon láthatták a rajongók Meghan hercegné nyakában az új ékszerét. A nyaklánc medálja egy "A" betű, amely újszülött kisfia, Archie nevének kezdőbetűje – írja az Express.

Szinte futótűzként terjedt a hír, hogy az ékszert a Verse Fine Jewellery nevű márka készítette. Emma Swann elmondta, hogy személyesen nem egyeztettek a hercegnével, a személyzete adta meg a paramétereket, hogy milyen nyakláncra vágyik.

Meghan hercegné ismét trendet teremtett Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Swann elmondta, hogy a hercegné mindig követi az aktuális trendeket, a neves ékszerek pedig most a reneszánszukat élik. Miután a rajongók látták, mit visel Meghan, megrohamozták a webshopot, amely összeomlott a rengeteg egyidejű rendeléstől.

Nyári divatbakik, amiket mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20190705-nyari-divatbakik-amiket-kerulj-el.htmlNyáron valamiért még inkább megszaporodnak az utcákon a divatbakik. Talán a nagy meleg van rossz hatással az emberekre, és ennek rovására írható a sok melléfogás. Ha egy mód van rá, te mindenképpen kerüld el a következő divatbakikat! TrendOrigoMegyeri Csilla rózsaszín hajra váltott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190709-megyeri-csilla-rozsaszin-hajra-valtott-foto.htmlMegyeri Csilla alaposan átalakult. Felismered? Trend--Fürdőruhában fotózták Sarah Jessica Parkerthttp://www.life.hu/trend/20190709-furdoruhaban-fotoztak-sarah-jessica-parkert.htmlA Szex és New York című sorozat Carrie-jeként lopta be magát a világ szívébe Sarah Jessica Parker, aki most megmutatta, hogy 54 évesen is bátran mutathatja meg az alakját a strandon. Trend--Angelina Jolie átlátszó fehér ruhában mutatkozott - nem húzott melltartóthttp://www.life.hu/trend/20190709-angelina-jolie-atlatszo-feher-ruhaban-mutatkozott-nem-huzott-melltartot.htmlAngelina Jolie Párizsban járt, hogy új filmjét népszerűsítse. Sikerült... Trend--Mit viselj a legforróbb nyári napokon? Ruhák tikkasztó meleghezhttp://www.life.hu/trend/20190705-ruhak-a-legmelegebb-nyari-napokra.htmlEgy igazán forró nyári napon, amikor a legszívesebben a bőrünkből is kibújnánk, egyáltalán nem mindegy, hogy milyet ruhát veszünk fel, hiszen egy természetes, lenge fazonú darabban sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat, mint egy testhezállóbb nejlonruhában. TrendOrigoErdélyi Mónika smink nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20190709-erdelyi-monika-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlErdélyi Mónika szokatlan külsővel mutatta meg magát a követőinek: így néz ki smink nélkül. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.