smink nélkül smink Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig bájos és csodaszép Dobó Ágit legtöbbször gyönyörűen kisminkelve láthatjuk közösségi oldalán, most azonban megmutatta, hogyan fest smink nélkül, igazi valójában. 

Dobó Ági megmutatta, mekkora a kontraszt aközött, amikor profi sminkes veszi kezelésbe, és amikor egy szimpla reggelen, ahogy ő fogalmaz, „anyaüzemmódban” például úszni viszi nagyobbik fiát. A legnagyobb természetességgel vállalja fel mindkét arcát, hiszen nem minden pillanat a tökéletességről szól, habár hozzá kell tennünk, hogy az egykori szépségkirálynő smink nélkül is csodaszép.

Dobó Ági sminkben és anélkül Forrás: Instagram/ Dobó Ági

Sztárok smink nélkül: gyönyörűek vagy felismerhetetlenek?

Számtalan alkalommal írtunk már a smink áldásos hatásairól, de arról is, hogy milyen előnytelen lehet, ha egy-egy sminktermékkel nem jól bánunk, vagy éppen rengeteget használunk belőle. Egy biztos, mindenkinek azzal együtt szokjuk meg a vonásait, ahogyan rendszeresen látjuk, legyen ez bármennyi smink is, így meglepő lehet, ha éppen máshogyan, akár teljesen natúr külsővel mutatkozik az illető. A meglepetés persze lehet pozitív, de negatív is. Hogy van ez a sztárok esetében?

Merész ruhában pózol Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/trend/20190712-meresz-ruhaban-pozol-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlOrigoRengetegen csúfolták bőrbetegsége miatt, modellként viszont befutotthttp://www.life.hu/trend/20190711-mohamed-hassan-vitiligos-modell.htmlAz egyiptomi származású Mohamed Hassan 13 évesen kezdte észrevenni magán a vitiligo nevű bőrbetegség tüneteit, amelynek jellegzetessége, hogy rózsaszín vagy fehér foltok jelennek meg a bőrön a melanin nevű pigment hiánya miatt. Trend--Nyári divatbakik, amiket mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20190705-nyari-divatbakik-amiket-kerulj-el.htmlNyáron valamiért még inkább megszaporodnak az utcákon a divatbakik. Talán a nagy meleg van rossz hatással az emberekre, és ennek rovására írható a sok melléfogás. Ha egy mód van rá, te mindenképpen kerüld el a következő divatbakikat! TrendOrigoA Bűbájos boszorkák színésznője, Rose McGowan majdnem teljesen kopasz letthttp://www.life.hu/trend/20190711-a-bubajos-boszorkak-szinesznoje-rose-mcgowan-majdnem-teljesen-kopasz-lett.htmlA Bűbájos boszorkák Paige Matthews-zaként ismerhették meg a magyar nézők Rose McGowan színésznőt. Akkor dús hajkoronája volt, most azonban szinte kopaszra borotválta a fejét. Trend--Fürdőruhában fotózták Sarah Jessica Parkerthttp://www.life.hu/trend/20190709-furdoruhaban-fotoztak-sarah-jessica-parkert.htmlA Szex és New York című sorozat Carrie-jeként lopta be magát a világ szívébe Sarah Jessica Parker, aki most megmutatta, hogy 54 évesen is bátran mutathatja meg az alakját a strandon. Trend--Mit viselj a legforróbb nyári napokon? Ruhák tikkasztó meleghezhttp://www.life.hu/trend/20190705-ruhak-a-legmelegebb-nyari-napokra.htmlEgy igazán forró nyári napon, amikor a legszívesebben a bőrünkből is kibújnánk, egyáltalán nem mindegy, hogy milyet ruhát veszünk fel, hiszen egy természetes, lenge fazonú darabban sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat, mint egy testhezállóbb nejlonruhában. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.