Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien büszke arra, ahogyan kinéz, és ezt szívesen meg is mutatja. Most is így tett. 

„Ma vacsorázni visz a férjecském! Hát el sem hiszem, hogy ezt is megéltük! Úgy döntöttem kiöltözöm neki!” – írta a fotóhoz Vivien.

A legtöbben dicsérték a luxusfeleség megjelenését, volt persze, aki túl merésznek találta a ruhát. „Hat igazabol nem ilyen... csak rosszul vettem fel” – kommentálta Vivi.

Megunt ruháit árulja Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20190709-megunt-ruhait-arulja-bodi-sylvi-luxusmarkak.htmlEladja ruhái egy részét Bódi Sylvi, nincs ennyi mindenre szüksége. TrendOrigoNagypál Krisztina: "Egy varázslatos álom vált valóra" http://www.life.hu/trend/20190623-nagypal-krisztina-nyerte-meg-a-magyarorszag-szepe-2019-versenyet-interju-video.htmlNagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe 2019 versenyét. A mindent eldöntő show után beszélgettünk vele és Sarka Katával, a verseny licenctulajdonosával is. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Csonka Rebekáé a legszebb mosolyhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-csonka-rebekae-a-legszebb-mosoly.htmlA legszebb mosoly birtokosának, Csonka Rebekának Sarka Kata adta át a díjat a Magyarország Szépe versenyen. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Sarka Kata és Rogán Cecília királynőként tündökölt a versenyenhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-sarka-kata-es-rogan-cecilia-kiralynoket-tundokolt-a-versenyen.htmlA Magyarország Szépe verseny döntőjének szakmai zsűrijében természetesen helyet foglalnak a Miss World Hungary licenctulajdonosai, Sarka Kata, illetve a Nakama & Partners ügyvezető igazgatója, Rogán-Gaál Cecília is. TrendOrigoMagyarország Szépe: két lánynak véget ért a verseny a bikinis tourbanhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-elsokent-bikiniben-muttak-meg-magukat-a-lanyok.htmlVasárnap este rendezik meg a Magyarország Szépe 2019-es versenyét, amelynek műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie". A fináléban négy különböző öltözékben vonulnak végig a lányok: a jól ismert bikinis és kreatív kör mellett nemzeti öltözetben és estélyi ruhában is színpadra lépnek, az utóbbi két tour ruháit Merő Péter tervezte. Minden tour után két lánynak távoznia kell. TrendOrigoA Balatonon szexiskedik Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/trend/20190623-balatonon-szexiskedik-karpati-rebeka-joban-rosszban.htmlBikinis fotót posztolt az Instagramjára Kárpáti Rebeka. A népszerű influencer, akit a Jóban Rosszban című és a Korhatáros szerelem című sorozatban is láthattunk, elképesztően csinos. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.